Παρουσιάζουμε το όνειρο

Ο Σύλλογος Γονέων Απεράθου ήταν από τους πλέον δραστήριους την φετινή χρονιά σε ότι αφορά εκδηλώσεις που σχετίζονται με δράσεις εντός κι εκτός του σχολείου. Όχι ότι οι άλλοι σύλλογοι πήγαν πίσω αλλά είχαμε την δυνατότητα να …βρούμε περισσότερες αναρτήσεις μέσω από το διαδίκτυο. Αυτά για να μην υπάρχουν ενστάσεις που εν μέρει είναι δικαιολογημένες. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι ότι ο Σύλλογος Γονέων Απεράθου την προσεχή Πέμπτη (09/06) θα πραγματοποιήσει μία πολύ όμορφη γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Απεράθου όπου θα πέσει η αυλαία της χρονιάς… και όπως μας αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου και το κρατάμε ως κόρη οφθαλμού «Έχουμε πολλούς λόγους λοιπόν να είμαστε συγκινημένοι γι’ αυτή μας την γιορτή. Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων ,καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο». Και βέβαια σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση αυτού του ονείρου έχει παίξει το γεγονός ότι οι εθελοντές δάσκαλοι των εργαστηρίων μέσω της Άγονης Γραμμής Γόνιμης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε τα παιδιά της Ορεινής Νάξου να έχουν ίσες ευκαιρίες με παιδιά που βρίσκονται είτε στην πεδινή Νάξο είτε σε μία μεγαλούπολη…

Ας δούμε το σχετικό δελτίο Τύπου που λειτουργεί ως πρόσκληση

«Tην Πέμπτη ο Σύλλογος μας έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών από την ομάδα Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών , εκπροσώπους του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άγονη Γραμμή Γόνιμη και εκπρόσωπο του Δεσμού (μη κερδοσκοπική οργάνωση).

Από τον Φεβρουάριο μέχρι και την Πέμπτη πραγματοποιούνται εργαστήρια κιθάρας και Kung Fu στο Δημοτικό σχολείο Απεράθου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Απείρανθος είναι ένα ορεινό χωριό και συνυπολογίζοντας επιπρόσθετα τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει στη ζωή μας η κρίση ,η επαφή των παιδιών μας με τέτοιες δραστηριότητες γίνεται δύσκολη εώς και αδύνατη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Έχουμε πολλούς λόγους λοιπόν να είμαστε συγκινημένοι γι’ αυτή μας την γιορτή. Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων ,καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο.

Θα παρακολουθήσουμε μια υπέροχη συναυλία ,τα παιδιά με τους δασκάλους τους θα παρουσιάσουν ότι έμαθαν στα εργαστήρια και το σχολείο μας θα λάβει μια μεγάλη δωρεά σε αθλητικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Δεσμό .

Θα χαρούμε να βρίσκεστε κοντά μας ώστε να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα αποτελέσματα των προσπαθειών των παιδιών μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News