Ραντεβού ζωής

Ανοιχτή πρόσκληση εξέδωσε ο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προς τους κατοίκους της Χώρας ενόψει της τελευταίας μεγάλης ενημέρωσης σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών

Διαβάστε την πρόσκληση 

"Το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας καλούν στην τελευταία μεγάλη ενημέρωση που θα γίνει από το σύλλογο ΛΕ.ΜΟ.Ν. σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/04/2016 και ώρα 20:00 στη Σχολή Ουρσουλινών.

Τους τελευταίους μήνες τα μέλη του συλλόγου ΛΕ.ΜΟ.Ν. έχουν επιδοθεί σε έναν πραγματικά μαραθώνιο αγώνα για την ενημέρωση των κατοίκων των πέντε νησιών του Δήμου μας για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών . Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από μια σπίθα που έγινε φωτιά, με σκοπό να δοθεί μια ευκαιρία στη ζωή για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ακούραστοι και επίμονοι, εργάζονται με ζήλο και ανιδιοτέλεια για να γίνουμε όλοι κοινωνοί αυτής της προσπάθειας..

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη στην τελευταία και μεγαλύτερη συνάντηση για ενημέρωση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Δίνουμε όλοι «ραντεβού» το Σάββατο 23/04/2016 και ώρα 20:00 στη Σχολή Ουρσουλινών, για να χαρίσουμε ζωή και χαμόγελο σε αυτούς μας χρειάζονται".

Δελτίο Τύπου ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ