Σαντορίνη - ΔΑΠΠΟΣ: Στον ... αέρα ιστοσελίδα για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό"

Μπορεί ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό να είναι στον αέρα; Ναι. Γιατί όχι; Ειδικά όταν μιλάμε για αυτό που κατασκευάζει με γρήγορους ρυθμούς ο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη. Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη σημασία καθότι έρχεται ένα χρόνο μετά την πανδημία όπου όλοι ήταν στο ... σπίτι και σήμερα τα παιδιά κυρίως έχουν ανάγκη να βγουν και να διασκεδάσουν.. 

Χριστουγεννιάτικο λοιπόν χωριό στη Σαντορίνη και η αντιστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα εγκαίνια του, τα οποία έχουν προγραμματιστεί το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου με το άναμμα του δέντρου. 

Και από σήμερα το μεσημέρι, αυτή η αντίστροφη μέτρηση έχει ... εικόνα. Που; Στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης Χριστούγεννα στη Σαντορίνη που είναι στον ... αέρα. Αυτό που λέγαμε και νωρίτερα 

Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.christmas-santorini.com, έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τη μαγεία του “χωριού”. Και τι θα δούμε; Πατινάζ, καρουζέλ, προβολή θεατρικών έργων αλλά και ταινιών, σκοποβολή, φουσκωτά κι άλλα που ξεδιπλώνονται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, όπου στήνεται το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Παράλληλα, στο ημερολόγιο της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα όλων των δράσεων και εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2022. 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης σημειώνει 

"Τα Χριστούγεννα δεν είναι μια απλή γιορτή για τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ...

 Έτσι από σήμερα, που βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες μακριά από την έναρξη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» έχουμε έναν ακόμα λόγο να είμαστε χαρούμενοι, καθώς πλέον η δράση μας «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» έχει τη δική της ιστοσελίδα.

 Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.christmas-santorini.com μπορείτε κι εσείς να πάρετε μια γεύση απ' τη μαγεία των Χριστουγέννων που φιλοδοξούμε να φέρουμε σε κάθε οικογένεια, σε κάθε παιδί του νομού μας, αλλά και σε κάθε επισκέπτη που θα θελήσει να γνωρίσει το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» προτού το επισκεφτεί.

 Στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις δράσεις και τα παιχνίδια που θα βρίσκονται στο «χωριό» μας, ενώ καθημερινά στην κατηγορία «Εκδηλώσεις» μπορείτε να ενημερώνεστε για τα δρώμενα και τις παραστάσεις που θα λαμβάνουν χώρα στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

 Επισκεφθείτε και περιηγηθείτε στο νέο μας ιστότοπο και προετοιμαστείτε για τις 3 Δεκεμβρίου 2021, όπου θα ξεκινήσουν και επίσημα τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News