Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΈξοδοςTo Swing της Νάξου στα ιδιαίτερα bar του Αιγαίου

To Swing της Νάξου στα ιδιαίτερα bar του Αιγαίου

|

Ανάμεσα στα πιο “ιδιαίτερα” μπαρ του Αιγαίου και το “δικό μας” Swing, όχι μόνο για τη διακόσμηση αλλά και για τα κοκτέιλ του

Υπάρχουν πολλά μπαρ που θα μπορούσαν να μπουν στη λίστα. Σε αυτά όμως αφήσαμε ένα κομμάτι του εαυτού μας και πάντα θα επιστρέφουμε για τη μουσική, τη θέα, την ατμόσφαιρα, τα κοκτέιλ.

Swing, Νάξος

Από τα πιο ιδιαίτερα μπαρ των Κυκλάδων όχι μόνο για τη διακόσμηση αλλά και για τα κοκτέιλ. Κι αυτό γιατί στη βεράντα του στην παραλία της Χώρας θα απολαύσετε μοριακά κοκτέιλ υπό τους ήχους Rock, Funk, Soul, Pop, Jazz και Latin μουσικής. Δοκιμάστε το κοκτέιλ Λουκούμι με τζιν και μαστίχα που σερβίρεται σε παραδοσιακό μπρίκι μαζί με λουκουμάκι “Αμόργιον” με γεύση ψημένη ρακή ή μέντα.  6976972642 , https://swingbar.gr).

x9rsz_swing2.jpg

Σορόκος, Άνω Κουφονήσι

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έρθει στο νησί και να μην το επισκεφτεί. Βρίσκεται πάνω ακριβώς από την κεντρική παραλία του νησιού, με υπέροχη θέα στο λιμάνι, την Κέρο και το Κάτω Κουφονήσι. Ωραία κοκτέιλ, ψαγμένη μουσική, αναμμένα φαναράκια και καθισματάκια πάνω στα βράχια (τηλ.: 22850 71704).

x2sorokos.jpg

180° Sunset Bar, Μύκονος

Από το Μάιο του 2016 αποτελεί το νέο spot χαλάρωσης με απίθανη θέα στην πόλη και το παλιό λιμάνι. Χαλαρωτική μουσική, ωραία κοκτέιλ και στο φόντο τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του νησιού. Βρίσκεται ψηλά, λίγο έξω από τη Χώρα, στο Castle Panigirakis (Ευαγγελιστράκι, τηλ. 699 3601424, https://mykonoscastle.euκεντρική φωτό).

x3sunsetbar.jpg

All Around Vinylio,Κέα

Κλασικό στέκι εδώ και δύο δεκαετίες και κερδίζει τον τίτλο ενός από τα καλύτερα μπαρ των Κυκλάδων. Σε προνομιακό σημείο στο Βουρκάρι, πάνω από τη θάλασσα και με θέα σε όλο τον οικισμό θα απολαύσετε κρασιά και κοκτέιλ υπό τους ήχους τζαζ και ροκ μουσικής (Βουρκάρι, τηλ.: 22880 21080, www.allaroundvinylio.gr).

x4allaround.jpg

Galini Café, Σαντορίνη

Το αέρινο σκηνικό του βρίσκεται σε ένα περιποιημένο μπαλκόνι σε προνομιακή τοποθεσία στο Φηροστεφάνι με άπλετη θέα στο ηφαίστειο, την θάλασσα, το Σκάρο, το Ημεροβίγλι αλλά και το Ακρωτήρι. Ιδανικό για όλες τις ώρες, ξεκινώντας με πλούσιο πρωινό και σπιτικό μπακλάβά ή μηλόπιτα για να συνεχίσετε με ωραία κοκτέιλ και κρασιά από την πλούσια κάβα του, συντροφιά με προσεκτικά επιλεγμένες μουσικές (τηλ. 22860 22095, www.galinicafesantorini.com).

x5galini.jpg

Κυκλάδων Χώρος, Σίφνος

Από το 2006 λειτουργεί στην καρδιά της Απολλωνίας ο πρώτος πολυχώρος στις Κυκλάδες. Πρωινό, καφές, εντυπωσιακοί χυμοί φρούτων και εξωτικά κοκτέιλ στους αναπαυτικούς καναπέδες με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο στο Ραμπαγάς Cafe (Απολλωνία, τηλ. 22840 32215, https://www.kikladonxoros.gr).

x6rabagas.jpg

Υδρονέτα, Ύδρα

Από τα πιο ιδιαίτερα πέτρινα μπαλκόνια του Αιγαίου με ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Ιδανικό για να συνδυάσετε το Freddo σας με μερικές βουτιές από τα βραχάκια. Latin, jazz και κλασική και υπέροχο frozen strawberry daiquiri. Θα το βρείτε στην δεξιά πλευρά της Ύδρας, στα Κανόνια (https://www.hydronetta.gr, τηλ. 22980-54160).

x7hydronetta.jpg

Moomba Open Bar, Άνδρος

Late drinks στο Νημποριό. Εδώ όσο η ώρα περνάει και πλησιάζει η ώρα του ηλιοβασιλέματος, τόσο ο κόσμος πληθαίνει και η μουσική ανεβαίνει. Επιλέξτε ένα από τα 50 κοκτέιλ του μενού και απολαύστε τα δίπλα στο κύμα και τη Χώρα στο φόντο. Είναι πιθανό ότι θα παρασυρθείτε και θα μείνετε ως το πρωί (Νημποριό, τηλ.: 22820 24369, https://moomba-andros.gr). 

x8moomba.jpg

Σελάδι, Αμοργός

Χαλαρό ποτό στο Σελάδι, στα Θολάρια. Το παλιό μανάβικο μετατράπηκε σ’ ένα ιδιαίτερο μπαράκι, σε εξαιρετική τοποθεσία στην άκρη του χωριού με υπέροχη θέα στην Αιγιάλη και τον Ποταμό. Μη χάσετε τα live με τζαζ ή έντεχνη ελληνική μουσική που διοργανώνονται συχνά (Επαρ. Οδ. Καταπόλων-Θολαρίων, τηλ.: 22850 73197).

x10seladi7.jpg

Αέρινο, Σέριφος

Καθίστε στην βεράντα του, για φημισμένα κοκτέιλ, εξαιρετική μουσική με ήχους ροκ, έθνικ και τζαζ. Θα βρείτε καφέ και επιλεγμένα κρασιά ενώ θα καταπολεμήσετε την βραδινή λιγούρα με “γκουρμέ” τοστ που αποτελείται από ψωμί ψημένο στα ξύλα, πάστα ελιάς, φέτα ή σεριφιώτικη μυζήθρα, ντομάτα και πιπεριά. H ταράτσα του έχει φανταστική θέα, αρκεί να μην φυσάει (Χώρα, τηλ. 22810 52592).

x11aerino3.jpg

Franco’s, Σαντορίνη

Πάνε πάνω από 30 χρόνια που ο Φράνκο Κολόμπο άφησε το Τορίνο για χάρη της Σαντορίνης και άνοιξε το φημισμένο του μπαρ στα Φηρά. Υπέροχη κλασική μουσική και ακόμα πιο υπέροχη η θέα του, ειδικά την ώρα που δύει ο ήλιος. Απολαύστε κοκτέιλ και σαμπάνια στις περιζήτητες σεζλόνγκ του. Το θρυλικό πλέον μπαρ είναι εμπειρία και ως τέτοια πρέπει να το αντιμετωπίζουν όσοι το επισκέπτονται (Φηρά, τηλ. 22860 24428, www.francos.gr).

x12francos.jpg

Fotis Art Cafe, Πάρος

Το art cafe του Φώτη Μέλλιου βρίσκεται πάνω στο κύμα στο λιμανάκι της Νάουσας και ξεχωρίζει για τον αρτιστίκ χαρακτήρα του. Ντυμένο στα λευκά, με minimal αισθητική, αποτελεί ιδανικό στέκι για καφέ και κοκτέιλ υπό τους ήχους κλασικής και τζαζ μουσικής με την dance να παίρνει τη σκυτάλη του βράδυ. Συχνά φιλοξενεί βραδιές με live μουσική αλλά και εκθέσεις τέχνης (Νάουσα, τηλ.: 6970339326).

x13fotis.jpg

Castro Bar, Αστυπάλαια 

Είναι σκαρφαλωμένο σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της Χώρας και απλώνεται σε διάφορα επίπεδα ως τα τείχη του Ενετικού κάστρου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λαχανιάσει κανείς για να φτάσει εκεί, αλλά η θέα που αποζημιώνει. Εδώ φτιάχνονται με τον πιο σωστό τρόπο κοκτέιλ αποκλειστικά με φρέσκα φρούτα. Φροντίστε να φτάσετε εγκαίρως για να προλάβετε να δείτε το έντονο κόκκινο πορτοκαλί που παίρνει ο ορίζοντας την ώρα του δειλινού (τηλ.: 694 6761230).

x14castro.jpg

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πάρος και Νάξος πρωταγωνιστές στην έκδοση οικοδομικών αδειών το 2023 (!!!)

Τι αποκαλύπτουν τα στατιστικά για τις νέες οικοδομικές άδειες και τα τετραγωνικά μέτρα στα οποία αντιστοιχούν

Ανάφη: Ερχεται 4ερο πολυτελέστατο ξενοδοχείο

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης