Σύρος: Φωταγωγήθηκε η Ερμούπολη, "Χριστούγεννα" στη Σύρο

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Μιαούλη, ξεκίνησαν χθες το βράδυ οι εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μελωδικές φωνές της παιδικής χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, την ώρα ο ουρανός φωτιζόταν από δεκάδες βεγγαλικά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου έδωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Μενδρινού, καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αθανασίου.

Εκτός από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τις υπέροχες μελωδίες, στο χώρο του Δημαρχείου βρέθηκαν και εκατοντάδες παιδιά από τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του νησιού, τα οποία στόλισαν και φέτος τα δεντράκια που βρίσκονται στον ισόγειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου και πρόσφεραν δώρα τα οποία θα μοιραστούν στο χαμόγελο του παιδιού και στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Θα πρέπει να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μενδρινού, η οποία μαζί με το υπηρεσιακό δυναμικό του Τμήματος το οποίο "ηγείται", κατάρτισαν αξιέπαινες και σημαντικές εκδηλώσεις και για τα φετινά Χριστούγεννα.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα syrostoday.gr