Αμοργός: Με όπλο τη...φάβα το ταξίδι στην Ολλανδική αγορά (video)

Οι ομορφιές και η γαστρονομία της Αμοργού ταξιδεύουν στην Ολλανδική αγορά. Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, ειδικεύμενη food blogger ανάρτησε δωρεάν την συνταγή της φάβας στο blog Ongewoon Lekker με 1.1 εκατ page views (ετησίως) και 617.000 μοναδικούς επισκέπτες τον χρόνο. Το ενδιαφέρον των Ολλανδών για τη γαστρονομία του κάθε προορισμού είναι μεγάλο και η εν λόγω ανάρτηση αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Αμοργό.

Ο Δήμος συνεχίζει την προσπάθεια προβολής της γαστρονομίας του νησιού και σε άλλες αγορές του εξωτερικού με αντίστοιχα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο στο https://ongewoonlekker.com/zelf-griekse-fava-maken/

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός από την συνταγή που θα  βρείτε στο άρθρο για να φτιάξετε την φάβα και την ελληνική σαλάτα, υπάρχει κι ένα video που λειτουργεί ως κάλεσμα για τους φίλους της Αμοργού... Δημιουργός του Video η κυρία Ειρήνη Γιαννακοπούλου, ξενοδόχος και Δημοτική Σύμβουλος που μαγειρεύει με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο. "Παραμένουμε ασφαλείς - δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Λευτέρης Καραϊσκος, αλλά ετοιμαζόμαστε, ταυτόχρονα, για την καλοκαιρινή περίοδο που προσβλέπουμε να λειτουργήσει κατά το δυνατόν καλύτερα "επενδύοντας" στους φανατικούς επισκέπτες μας αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το νησί μας και να απολαύσουν την ηρεμία του που ειδικά αυτό τον καιρό την έχουν όλοι ανάγκη".

"Αξιοποιήσαμε το διάστημα της αναγκαστικής απομόνωσης - δηλώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη - ώστε να έχουμε έτοιμα τα εφόδια για την εξόρμησή μας με στόχο να μετριάσουμε κατά το δυνατόν τις αρνητικές επιπτώσεις της εφετινής τουριστικής χρονιάς όπως προοινονίζεται για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο".

Δελτίο Τύπου Δήμου Αμοργού 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News