Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Από Σκαδό και Απόλλωνα η ενημέρωση για τη 13η Γιορτή Πατάτας (video)

Απόλλωνας

Η 13η Γιορτή Πατάτας Νάξου – Food Experience Patata Naxos σήμερα ξεκίνησε και ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, ενημέρωσε διεξοδικά την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ από τον γραφικό Απόλλωνα, παρέα με... τζαμπούνα, ντουμπάκι, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη και την διακεκριμένη σεφ από την Καρδίτσα, Τασούλα Κουφοπούλου, η οποία έφτιαξε φανταστικές τηγανίτες με Πατάτα Νάξου και Γραβιέρα Νάξου (ενώ θα βραβευθεί κιόλας στην κεντρική εκδήλωση της Γιορτής)! (δείτε το σχετικο video) 

Λίγη ώρα αργότερα, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ναξιώτη Γιάννη Πιτταρά, συμπαρουσιαστή μιας άλλης εκπομπής του ΣΚΑΪ, των «Δεκατιανών»! Τι συνέβη; Τον... έκανε βόλτα στο χωριό του, το Σκαδό, ο Χρήστος Νέζος!

Επίσης, ο τελευταίος «σέρβιρε» στους «Δεκατιανούς» και στους τηλεθεατές την είδηση της έναρξης της 13ης Γιορτής Πατάτας Νάξου – Food Experience Patata Naxou μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, τους κατοίκους του γραφικού ορεινού χωριού της Νάξου, μπόλικες... πατατολιχουδιές και υπό τους ήχους της παραδοσιακής ναξιώτικης τζαμπούνας και του ντουμπακιού! (δείτε το σχετικό video) 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News