Νάξος - ΕΑΣ Νάξου (Δ. Καπούνης): "Στοχεύουμε σε Γαλλία και Γερμανία" (video)

Kapounis

Η Food Expo, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη, άνοιξε σήμερα τις πύλες της με την συμμετοχή και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που για άλλη μία φορά επενδύει στην εξωστρέφεια και επιχειρεί να αναδείξει τα ποιοτικά της προϊόντα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 
Σε δήλωσή του από το περίπτερο της Ε.Α.Σ. ο Πρόεδρός της, Δημήτρης Καπούνης, τόνισε ότι στόχος της είναι «περισσότερες και καλύτερες εξαγωγές στο εξωτερικό και πωλήσεις στην Ελλάδα», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για επίτευξη αυτού του σπουδαίου στόχου.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Καπούνη: «Καλωσήλθατε στο περίπτερο της Ε.Α.Σ. Νάξου! Απουσιάζαμε δύο χρόνια από την έκθεση Food Expo. Φέτος, βρισκόμαστε εδώ και πάλι για να παρουσιάσουμε την Γραβιέρα μας στο καταναλωτικό κοινό και στον εμπορικό κόσμο τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Στοχεύουμε σε περισσότερες και καλύτερες εξαγωγές στο εξωτερικό και πωλήσεις στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Στο εξωτερικό, στοχεύουμε σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία και Γερμανία, έχουμε κάνει κάποιες εξαγωγές και στην Αμερική και πιστεύω ότι θα κάνουμε και σε άλλες χώρες».
 
Δείτε το σχετικό video

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News