Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Δυναμικό παρόν στην FOOD EXPO 2022

ΕΑΣ Νάξου

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12 - 14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 1.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 650 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

Η FOOD EXPO 2022, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες!

Κι ανάμεσα στους εκθέτες είναι η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου...   

Η παρουσία της, δε, στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, υλοποιείται στο πλαίσιο του, συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος Mediterranean Cheese and Wines. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα με το κορυφαίο της προϊόν, την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η οποία θα είναι εξάλλου και η… πρωταγωνίστρια του περιπτέρου της στην έκθεση Food Expo!

Σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία επένδυε και συνεχίζει να επενδύει με όραμα στην εξωστρέφεια, θα επιχειρήσει να αναδείξει με δυναμισμό τα ποιοτικά, πιστοποιημένα και πλούσια σε γεύση προϊόντα της, την ποιότητα των οποίων το καταναλωτικό κοινό έχει άλλωστε εκτιμήσει και επιβραβεύσει.

Στην Food Expo 2022 η Ε.Α.Σ. Νάξου θα εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της, ενώ το περίπτερό της θα βρίσκεται στο Hall 3 με τον κωδικό 24

Νέος τομέας 

Η διοργανώτρια εταιρεία, με μία σειρά προωθητικών ενεργειών, έχει καταφέρει να προσελκύσει 1.500 διεθνείς αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Οι  650 πιο σημαντικοί από αυτούς έχουν ενταχθεί στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης, του οποίου το συνολικό κόστος ξεπερνά τις 600.000€. Οι hosted buyers θα πραγματοποιήσουν πάνω από 12.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2022.

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα, τον «Bio Foods».

Τέλος, η επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την Oenotelia, η οποία χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της οινικής αγοράς.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News