Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Σε καλοκαιρινό ρυθμό αλλά ανησυχία για την αύξηση των τιμών (video)

Νάξος - ΕΑΣ Νάξου

Η Νάξος… βούλιαξε από κόσμο το Πάσχα και πλέον, σιγά σιγά, προετοιμάζεται να… μαγέψει ξανά τους επισκέπτες της το καλοκαίρι με τα πεντανόστιμα προϊόντα της και τον πολιτισμό της!

Η εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ συνδέθηκε χθες το πρωί, Δευτέρα του Πάσχα live με το νησί μας και μοίρασε όμορφες εικόνες, γεύσεις, αρώματα και… μελωδίες Νάξου σε όλη την Ελλάδα!

Στην κάμερα μίλησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, παρόντος και του Αντιπροέδρου της Ε.Α.Σ., Ιάκωβου Βαλέρη, με τους σπουδαίους καλλιτέχνες του νησιώτικου τραγουδιού, Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Ελένη Λεγάκη, Βαγγέλη Κουκουλάρη και Νίκο Μάκαρη να «ντύνουν» μουσικά την σύνδεση!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο ο κος Καπούνης όσο και ο κος Καπίρης μίλησαν για τις μεγάλες πληρότητες όσον αφορά την έλευση επισκεπτών στο νησί, μιλώντας για πρωτόγνωρες καταστάσεις, ο κος Καπίρης σημείωσε όμως ότι εάν δεν αλλάξει η εικόνα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία δύσκολα θα αποφύγουμε τις νέες ανατιμήσεις στα εισιτήρια.. Και τόνισαν ότι η επιθυμία των ελλήνων μετά από δύο χρόνια πανδημίας να ταξιδέψουν άφησε στην άκρη την αντίδραση για τις αυξήσεις.. 

Ο κος Καπούνης σημείωσε ότι οι τιμές δυστυχώς έχουν πάρει την ανηφόρα σε όλα τα προϊόντα ενώ την παράσταση έκλεψε το κυνήγι του κου Καπίρη με τον κο Βαλέρη ώστε ο δεύτερος να συμμετάσχει στο χορό με τον οποίο έκλεισε η τηλεοπτική σύνδεση από τη Νάξο... 

Δείτε το σχετικό video 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News