Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Στα μεγάλα διεθνή σαλόνια της γαστρονομίας (video)

Toν περασμένο Αύγουστο ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders, ο οποίος αναδεικνύει την Ελλάδα και τα προϊόντα της σε όλο τον πλανήτη μέσω του πληρέστερου και πιο επιτυχημένου παγκόσμιου business network, πιστοποίησε/βράβευσε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου με το σήμα ποιότητας-βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης – Authentic Taste of Greece Gold Award για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η «Ένωση» να μην συμμετάσχει στο live διαδικτυακό global meeting που διοργάνωσε ο Greek Taste Beyond Borders την Δευτέρα 19/10 και στο οποίο συμμετείχαν και όλοι οι υπόλοιποι πιστοποιημένοι κάτοχοι του σήματος ποιότητας Authentic Taste of Greece!

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders συνδέθηκε με τα κεντρικά γραφεία της «Ένωσης», ο υπεύθυνος επικοινωνίας της οποίας, Γιώργος Σέργης, αναφέρθηκε στην ιστορία και στα προϊόντα της Ε.Α.Σ., τονίζοντας παράλληλα το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη το γεγονός ότι είναι πλέον μέλος του δικτύου του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders.

Παρών στη σύνδεση ήταν και ο καταξιωμένος και βραβευμένος Ναξιώτης σεφ και επίσης πιστοποιημένο μέλος του Greek Taste Beyond Borders, Στέλιος Κορρές, που υπογράμμισε τη μεγάλη αξία και ποιότητα των ναξιώτικων προϊόντων, την οποία, άλλωστε, τόσο καλά γνωρίζει και συνεχώς αναδεικνύει. Μάλιστα, έκανε αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη και σημείωσε ότι η δουλειά των σεφ είναι απλή έχοντας τόσο όμορφα προϊόντα και απλά τα φέρνουν στο τραπέζι μας.. Και έγινε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στην Νάξο ώστε να δοκιμάσουν τα προϊόντα του νησιού..

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News