Νάξος - Ερευνα (Γαστρονομία): Ωρα για αξιώτικο κρέας και θέλουμε πιάτα που σας γοήτευσαν

Ας μιλήσουμε για κρέας…

Με τόσο μεγάλη παράδοση στην κτηνοτροφία, η Νάξος σίγουρα διαθέτει εξαιρετικούς ψήστες αλλά επίσης μεγάλους καλλιτέχνες και μεγάλες καλλιτέχνιδες στο μαγείρεμα του κρέατος. Αυτούς ψάχνουμε να βρούμε με τη βοήθειά σας, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του Naxos Press. Έχουμε, συγκεκριμένα, τις εξής απορίες να μας λύσετε:

3.1 Ποια επιχείρηση εστίασης της Νάξου έχει το πιο λαχταριστό πιάτο με ντόπιο βοδινό κρέας;

3.2 Ποια αξιώτικη επιχείρηση εστίασης θα μας κλέψει την καρδιά με το αρνάκι ή το κατσικάκι της;

3.3 Σε ποια επιχείρηση εστίασης της Νάξου θα βρούμε ένα πολύ δυνατό πιάτο βασισμένο σε κρεατάκι χοιρινό ή σε κοτόπουλο; 

Με επιχειρήσεις εστίασης εννοούμε τα πάσης μορφής εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, σνακ μπαρ αλλά επίσης μας ενδιαφέρουν τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής που προσφέρουν αξιώτικες γεύσεις. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μη μας πείτε απλά το όνομα της επιχείρησης αλλά και το συγκεκριμένο πιάτο που σας μάγεψε.

 

Απαντήσετε ανώνυμα και με ασφάλεια εδώ: https://forms.gle/mFhgYZXmAZv1omSf9

 

(Έρευνα του Δρα. Δημήτρη Κούτουλα, σε συνεργασία με το Naxos Press και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων)