Νάξος: Η γραβιέρα Νάξου πάει ... Θεσσαλονίκη

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα μαγέψει με την υπέροχη γεύση της τη Θεσσαλονίκη!

Στο πλαίσιο του, συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος «Mediterranean Cheese and Wines» στο οποίο συμμετέχει η Ε.Α.Σ. Νάξου με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο εστιατόριο «Αγιολί», που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης, κοντά στην, ιστορική, πλατεία Αριστοτέλους της πανέμορφης Νύμφης του Θερμαϊκού.

Στη διάρκεια του event οι εκλεκτοί καλεσμένοι, που θα προέρχονται από τους χώρους των γραμμάτων, της πολιτικής, των τεχνών, της δημοσιογραφίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και της επιστήμης, θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων δρωμένων και διαδραστικό live cooking show με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. από τον Χρήστο Ιωαννίδη! Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ θα ετοιμάσει θεσπέσια πιάτα με... πρωταγωνίστρια τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., όπως σαλάτα ρόκας με Γραβιέρα, τοματίνια και βινεγκρέτ από γλυκό σαμιώτικο κρασί, σύνθεση Γραβιέρας με αποξηραμένα φρούτα και κριθαρότο με Γραβιέρα και Μοσχάτο Σάμου!

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υπεύθυνος για ζητήματα επικοινωνίας της Ε.Α.Σ. Νάξου, Γιώργος Σέργης, θα αναφερθεί στην πορεία στον χρόνο, στα έως τώρα επιτεύγματα και στα προϊόντα της Ε.Α.Σ. και, φυσικά, στη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Το event διοργανώνεται από την «Οικονομοτεχνική», σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τον ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Mediterranean Cheese and Wines» με τα Π.Ο.Π. κρασιά του, Samos Grand Cru, Samos Nectar, Samos Vin Doux και Samos Anthemis.

Δελτίο Τύπου 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News