Νάξος - Κικίλιας σε Δημήτρη Καπούνη (ΕΑΣ): "Θα με παχύνετε με τόσα τυριά"

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα προϊόντα της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου; Ο Υπουργός Υγείας; Νομίζετε..... Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες σε ένα ταξίδι αστραπή και παρότι δεν έμεινε πολύ, πρόλαβε να πάρει… γεύση από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου! Και μάλιστα, δεν έκρυψε το φόβο του βλέποντας τι τον περιμένει; Η τσάντα με τα τοπικά προϊόντα που κρατούσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης τον έκανε να αντιδράσει λέγοντας "ωωω θα με παχύνετε με όλα αυτά τα τυριά και δεν θα χωράω στα ρούχα μου".δείχνοντας το παντελόνι του..  Για να πάρει την άμεση απάντηση από τον κο Καπούνη "δεν είναι όλα για εσένα, είναι και για το παιδί σας (σ.σ. είναι 4 μηνών πλέον), χρειάζεται σωστά και ποιοτικά προϊόντα"..... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

"Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νησί μας στο πλαίσιο των ταξιδιών-αστραπή που πραγματοποιεί ώστε να αποκτήσει πλήρη εικόνα της πορείας των εμβολιασμών σε κάθε γωνιά της χώρας μας (ενώ μετά τη Νάξο θα πάει στην Ηρακλειά και στην Σχοινούσα). Στο πλευρό του, δε, είχε τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αρμόδιο συντονιστή για το πρόγραμμα «Ελευθερία», Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στο νησί μας, λοιπόν, ο κ. Κικίλιας είχε σειρά επαφών με τους φορείς κυρίως σε επίπεδο υγείας και, λίγο πριν αποχωρήσει, επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Νάξου. Εκεί ήταν που συνάντησε… την Ε.Α.Σ.!

Έξω από τον χώρο του Κέντρου Υγείας ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ιάκωβος Βαλέρης, συναντήθηκαν με τον κ. Κικίλια και στην χαλαρή συζήτηση που είχαν μαζί του τον ενημέρωσαν για το διαχρονικά σημαντικό κοινωνικό έργο της «Ένωσης» το οποίο συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός, που ήταν επίσης παρών, έπλεξε το εγκώμιο της Ε.Α.Σ. Νάξου για την βοήθεια που εκείνη σταθερά παρέχει στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Τέλος, οι κ.κ. Καπούνης και Βαλέρης έδωσαν στον κ. Κικίλια και τον κ Θεμιστοκλέους από μία τσάντα με τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για να τα γνωρίσει".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News