Νάξος: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λάτρης της αξώτικης κουζίνας

Τα αδέλφια Αγγελόπουλοι τον φετινό Αύγουστο επένδυσαν στην Νάξο και την ευρύτερη περιοχή για τις διακοπές τους…  Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού από το δεύτερο δεκαήμερο εμφανίζονται στη Νάξο και σε διάφορα σημεία αφήνοντας με τον δικό τους τρόπο το στίγμα τους… Η αρχή έγινε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος στις 10 Αυγούστου εντοπίστηκε στο Tortuga Beach Bar στην Πλάκα της Νάξου και φωτογραφήθηκε με μέλη του bar και έχοντας μία πολύ καλή κουβέντα μαζί τους…

Η σκυτάλη δόθηκε στον Γιώργο, ο οποίος αποδείχτηκε λάτρης της γαστρονομίας του νησιού. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι σιγά σιγά η Νάξος χτίζει ένα δυναμικό προφίλ στο επίπεδο της Γαστρονομίας με εκλεκτές επιχειρήσεις που ποντάρουν κυρίως στην ποιότητα των τοπικών προϊόντων…

Κι έτσι, η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν στο «Δουκάτο», γνωστό εστιατόριο στην αρχή της παλιάς πόλης όπου όπως μας ανέφεραν και οι άνθρωποι του εστιατορίου έκανε αρκετές προσπάθειες για να κλείσει τραπέζι… Κάτι που δεν ήταν εύκολο γιατί μιλάμε για μία παρέα δέκα ανθρώπων (σ.σ. μαζί με την οικογένειά του) και φωτογραφήθηκε τόσο με τον σεφ Μάκη Καραγιάννη, όσο και με τα υπόλοιπα παιδιά του εστιατορίου απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της παρουσίας του εκεί…

Η δεύτερη εμφάνιση ήταν χθες το βράδυ, σε άλλο εστιατόριο και μάλιστα …γειτονικό με το «Δουκάτο»… Μιλάμε για το «Apostolis», επίσης στην είσοδο της παλιάς πόλης…  Κι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος απόλαυσε το φαγητό του με την παρέα του, αλλά το κυριότερο; Είχε μία πολύ όμορφη αθλητική … κόντρα με τον εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου, τον Γιώργο Γιαννάκη. Ο ένας Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός και η κουβέντα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον … 

Όπως κι εάν έχει η παρουσία τόσο γνωστών προσώπων στη Νάξο απολαμβάνοντας το φαγητό τους σε τοπικές επιχειρήσεις, δείχνει ότι το νησί έχει κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της Εστίασης και έχει αναγνωριστεί σε όλη την Ελλάδα για την δυναμική της…  Σημείο αναφοράς τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα αλλά και η ποιότητα των σεφ που διακρίνονται για την ευρηματικότητά τους και την ικανότητά τους να συνθέτουν το μοντέρνο με την παράδοση