Νάξος - Στ. Κορρές: Τιμή μου να φέρω τον τίτλο "Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας"

Μια διεθνής διάκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς 2021, ήρθε να σηματοδοτήσει την εκπροσώπηση του γαστρονομικού τουρισμού από μια σημαντική προσωπικότητα, τον Στέλιο Κορρέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί με πολλαπλές δράσεις στην προώθηση των τοπικών αυθεντικών προϊόντων αλλά και της Ναξιώτικης κουλτούρας, όπως αυτή αναδύεται από τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις της ελληνικής τοπικής κουζίνας.

Ο Στέλιος Κορρές είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες chef, είναι σύμβουλος F&B και ειδικός στην εκτίμηση ποιότητας των ελληνικών προϊόντων. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια όπως και το 3rd Global Taste Conference των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy 2021 που διεξήχθη στο ΚΠΙΣΝ (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) υπό την κρατική αιγίδα και έχει παρουσιάσει κατά καιρούς την αυθεντική ελληνική κουζίνα μέσα από τοπικά και διεθνή τηλεοπτικά κανάλια.

Ο τίτλος που το απονεμήθηκε είναι ο AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY® GOLD MEDAL 2021 & 2022 ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ®, ένας τίτλος υψίστης σημασίας & αξίας που αποδίδεται κάτω από αυστηρά κριτήρια σε εκείνους που πληρούν τα κριτήρια ενός αληθινού πρεσβευτή της ελληνικής μας κουζίνας.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Ναξιώτης σεφ τόνισε " η τιμή που μου έκανε ο παγκόσμιος οργανισμός GTBB είναι μεγάλη για την απονομή του τίτλου" Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας" . Η γαστρονομία της Νάξου και τα μοναδικά προ'ι΄όντα της είναι η βαριά κληρονομιά που κληρονομίσαμε και έχουμε την ιερή υποχρέωση να αναγάγουμε και να διαφημίσουμε σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη τιμή".

 

#GREEKTASTEBEYONDBORDERS#GTBB#GOLDMEDAL#AMBASSADORFORGREEKGASTRONOMY#GREEKGASTRONOMY #GREEKCULTURE #TOPGREEKCHEFS #BUILDINGGREEKGASTRONOMY #EXPANDINGGREEKGASTRONOMY 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News