Νάξος: Βράβευση των Super Market Βασαλάκης στα πλαίσια των Authentic Taste of Greece

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε η  φαντασμαγορική πανελλαδική τελετή των Βραβείων Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης Authentic Taste of Greece, η οποία αποτελεί γιορτή της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας και την οποία διοργάνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders, αναδεικνύοντας την Ελλάδα και τα προϊόντα της σε όλο τον πλανήτη... Ανάμεσα στους νικητές όπως είχαμε αναφέρει η Ε.Α.Σ. Νάξου παρέλαβε το Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης Authentic Taste of Greece – Gold Award 2021, αλλά και ο Ναξιώτης executive chef και μέλος του δικτύου του Greek Taste Beyond Borders Στέλιος Κορρές..

Σήμερα όμως έχουμε την αναφορά σε έναν ακόμη εκπρόσωπο της Νάξου... Στα Super Market Βασαλάκης...  

Κι όπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση « Τα αξιόλογα «λουκάνικα Βασαλάκη» τιμήθηκαν με χρυσό βραβείο αυθεντικής Ελληνικής γεύσης – Authentic Taste Of Greece

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευσή των Σούπερ Μάρκετ Βασαλάκη, μέσα σε πολύ λαμπερή ατμόσφαιρα, στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του παγκόσμιου συνεδρίου 3rd GLOBAL TASTE CONFERENCE – AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY ATHENS GREECE.

Η απονομή των κορυφαίων της Γεύσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς το συνέδριο αυτό λαμβάνει χώρα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών!

Και καταλήγει η αναφορά από τους ιδιοκτήτες των Super Market Βασαλάκης «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και μας εμπιστεύεστε για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News