Νότιο Αιγαίο - ΠΟΕΣΕ: Περιφερειάρχης ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος

Μεγάλη διάκριση. Και γιατί όχι έως την επόμενη...

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αφήνει τις Κυκλάδες και πάει .. Νότιο Αιγαίο. Εδώ και μερικές ημέρες είναι στη θέση του υπευθύνου Περιφερειάρχη στο Νοτίου Αιγαίου, με βάση την ενημέρωση από το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.).....

Θέση που σίγουρα του αξίζει με βάση την προσφορά του στη Μαζική Εστίαση όλα αυτά τα χρόνια τόσο εντός όσο κι εκτός της Νάξου... Και η ανάληψη αυτής της θέσης δεν είναι τίποτα περισσότερο από την  επιβράβευση μέσα από την Π.Ο.Ε.Σ.Ε..

Η συνεδρίαση του το Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΕ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 όπου και αποφασίστηκε η συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής με σκοπό την  οργάνωση ανά περιφέρεια. Οπότε έχουμε δέκα Περιφέρειες υπό την εποπτεία του Γεν. Γραμματέα Ιωάννη Δαβερώνη.

Αναλυτικά οι κατά τόπους Περιφερειάρχες 

papadopoulos.jpg

Ο Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος, στο πρώτο σχόλιο του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣΕ) μου έκανε την τιμή να με διορίσει υπεύθυνο Περιφερειάρχη στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.

Οι επιχειρήσεις της Εστίασης βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται υποστήριξη που απαιτεί συγκροτημένες προσπάθειες, συντονισμένες τεκμηριωμένες αποτελεσματικές διεκδικήσεις και στρατηγική καθοδήγηση για να ανταπεξέλθουν.

Η περιοχή μας το Νότιο Αιγαίο αποτελεί την αιχμή του δόρατος την ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας και προσφέρει τα μέγιστα με ποικίλους τρόπους τόσο στην Οικονομία αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτω να υποστηρίξω τους επαγγελματίες της Εστίασης διεκδικώντας τα δίκαια συμφέροντά τους αλλά και αναδεικνύοντας τα γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η συνεχής εξέλιξη, η βιωσιμότητα και η αναβάθμιση των επαγγελματιών αποτελεί το σκοπό της ενασχόλησης μου με το συνδικαλισμό. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο διοικητικό συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν ώστε να συστρατευτώ μαζί τους στον κοινό αγώνα για την διάσωση και ανάπτυξη της Εστίασης».

 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News