Αμοργός: Τα παιδιά του νησιού φτιάχνουν γλυκά για καλό σκοπό

Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνουμε εμείς ο Αι Βασίλης για τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος!!!!! Ετοιμασίες πολλές απο παιδιά για παιδιά στο μοναδικό "Τρατάρισμα" Καφέ - Ζαχαροπλαστείο που στηρίζει με χαρά κάθε είδους φιλανθρωπική δράση!!!! Σας περιμένουμε την Κυριακή στις 11:00 με τα χρώματά σας και το ψαλιδάκι σας!!!!! Αν έχετε και ποδίτσα φέρτε την και αυτή!!!!

Και όπως διαβάζουμε στη πρόσκληση της Amorgos Gastronomy " Μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές στην Αττική και τις πολλές τραγωδίες θέλουμε να δώσουμε χαρά στους πληγέντες αυτής της μεγάλης καταστροφής και συγκεκριμένα στα παιδιά του ορφανοτροφείου “Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα – Ορθόδοξο Χωριό”.

Τα παιδιά της Αμοργού θα γίνουν ο δικός τους Άγιος Βασίλης στέλνοντας χειροποίητα γλυκά και κατασκευές από τα χεράκια τους!

Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Γαστρονομίας Αμοργού που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο καφέ – ζαχαροπλαστείο “Tρατάρισμα” στη Λαγκάδα.

Παρακαλούμε όσα παιδιά παρευρεθούν να έχουν μαζί τους κάποια είδη ζωγραφικής όπως μαρκαδόρους, νερομπογιές και ψαλίδι" .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News