Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΝάξος - Barozzi: Απαράμιλλη ποιότητα υψηλής γαστρονομίας

Νάξος – Barozzi: Απαράμιλλη ποιότητα υψηλής γαστρονομίας

|

Εστιατόριο και Cocktail Bar ‘Barozzi’ στη Νάξο: καλωσορίζει την εξαίσια γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρει το Barozzi Εστιατόριο και Cocktail bar για το 2019

Στο μαγευτικό Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Νάξου, το Barozzi Restaurant and Cocktail Bar άνοιξε τις πόρτες του και το 2019, παρέχοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, συνεργαζόμενο ξανά με κορυφαίους Chef.

Αφιέρωμα: Max Magazine 

Το εστιατόριο ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με το σεφ Γκίκα Ξενάκη (Χρυσός Σκούφος 2019 για το εστιατόριο «Aleria») ο οποίος έχει αναλάβει ως consulting chef. Με την έναρξη λειτουργίας του το 2017, το εστιατόριο Barozzi καθιέρωσε τη φήμη του ως χώρος που παρέχει απαράμιλλες γευστικές εμπειρίες. Αυτή η φήμη καθιέρωσε το εστιατόριο ως έναν επιλεγμένο προορισμό γαστρονομικών εμπειριών για τους ταξιδιώτες αλλά και τους κατοίκους της Νάξου. Μοναδικό στο είδος του, το Barozzi υπερήφανα βάζει σε πρώτη θέση την υψηλής ποιότητας υπηρεσία, το εξέχον φαγητό και το ιδιαίτερο περιβάλλον. Έτσι αναδεικνύει ένα βραδινό γεύμα σε μία γευστική εμπειρία.

Έχοντας επιλέξει να συνεργάζεται με κορυφαίους σεφ, ο ιδρυτής του Barozzi, Διονύσης Αλιμπέρτης, είναι περήφανος που το Barozzi θεωρείται ένας από τους επιλεγμένους χώρους για δείπνο και cocktails στη Νάξο. Με την ποιότητα να είναι στο επίκεντρο όλων όσων παρέχει το εστιατόριο, έχει καθιερωθεί η πρακτική του να χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά προϊόντα, στη λογική που διέπει τα εστιατόρια υψηλής ποιότητας: Από τη φάρμα στο τραπέζι (Farm To Table) μέσα σε μερικές ώρες. Έτσι, στηρίζονται και οι τοπικοί παραγωγoοί αλλά και διασφαλίζεται η αυθεντική, γνήσια και εντυπωσιακή παρουσίαση των νόστιμων πιάτων.

Barozzi

Ο ιδιοκτήτης του Barozzi – Διονύσης Αλιμπέρτης- σχολίασε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε στους ταξιδιώτες και τους κατοίκους της Νάξου μια έξοχη εμπειρία. Οι σεφ μας διακρίνονται από το πάθος τους να εντοπίσουν τα πιο φρέσκα, τοπικά υλικά ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι φιλοξενούμενοί μας θα έχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού».

Ο Διονύσης Αλιμπέρτης συμπληρώνοντας δήλωσε: «Το σκεπτικό μας είναι απλό. Η μαγειρική αριστεία «δεμένη» με μια μοναδική εμπειρία δείπνου, που θα συνοδεύσει τους πελάτες μας για καιρό ως μια υπέροχη ανάμνηση. Η επιθυμία μας να δημιουργούμε συνεχώς συναρπαστικά, εντυπωσιακά και οπτικά ελκυστικά πιάτα, αποδεικνύει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο να ζήσετε στο Barozzi”.

Το εστιατόριο διαθέτει και ενημερωμένο cocktail bar, με τον επαγγελματία mixologist Χρήστο Χουσέα να συμπληρώνει τη συνολική πολυτελή γκουρμέ εμπειρία.

Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, το Barozzi θα φιλοξενήσει σειρά εκδηλώσεων για τη γαστρονομία και την τέχνη, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του.

Για ερωτήματα κρατήσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε τον ιστότοπο: https://www.barozzinaxos.com

Barozzi

Σχετικά με το Barozzi Restaurant & Cocktail Bar:

To Barozzi Restaurant & Cocktail Bar ξεκίνησε το 2017. Βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας της Νάξου και στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό ανακαινισμένο κτίριο του 1930. Το κτίριο ανακαινίστηκε από την Aliberti Projects σε συνεργασία με την GFRA Architecture. Το εστιατόριο έλαβε την πιστοποίηση «Aegean Cuisine», ενώ χαίρει πλήθους θετικών σχολίων από όσους δοκίμασαν την κουζίνα του. Η φιλοσοφία του είναι να προωθήσει την κουζίνα των Κυκλάδων και της Μεσογείου με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας Ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα προοπτική.

Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας:
Πρόσωπο επαφής:  Χρήστος Βασιλόπουλος
Email: marketing@barozzinaxos.com
Tel: +30 2285 027 672

Web: https://www.barozzinaxos.com
Insta: https://www.instagram.com/barozzinaxos
Facebook: https://www.facebook.com/Barozzi.Naxos


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

Νάξος – Δαμαλάς: Ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων

Πότε και που θα γίνει η παραδοσιακή ανταλλαγή σπόρων και η γιορτή για την Ανοιξη

Πανναξιακός ΑΟ: Το “αντίο” στον Γιάννη Καρούση

Η Νάξος αποχαιρετά τον Γιάννη Καρούση - Το "αντίο" από τον Πανναξιακό ΑΟ

Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου: Τι απαντούν στην καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη;

Κοινή ανακοίνωση από τις Διοικήσεις Πανναξιακού ΑΟΝ και ΑΜΣ Φιλωτίου για την καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη σχετικά με την παρουσία άγνωστου άνδρα στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου - Η απάντηση Μουστάκη

Πρόταση δυσπιστίας: 159 «όχι» από την Βουλή

Τέταρτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να υπερασπιστεί την πλειοψηφία της κυβέρνησης στη Βουλή

Νέα Δημοκρατία: Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος λόγω ποτού με γνωστό επιχειρηματία;

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος - «Η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έδωσε το λάθος μήνυμα», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα