Νάξος: Διά χειρός chef Λευτέρη Σουλτάτου τριήμερο γαστρονομικής απόλαυσης στο Tortuga

H Tortuga, ο μυστικός παράδεισος των πειρατών έχει μεταφερθεί από πέρυσι και στα πανέμορφα νερά της Πλάκας στη Νάξο… Αναφερόμαστε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο εστιατόριο (αλλά και μπαρ), εντός του ξενοδοχείου «Naxian on the Beach» που φέρει τη σφραγίδα της Μαρίας Πολυκρέτη, του Γιάννη Μαργαρίτη και του Κωνσταντίνου Καραμανή, όμως όλα τα… λεφτά είναι το χαμόγελο της Βασιλικής. Αλλά προσέξτε, το ότι χαμόγελο είναι το βασικό της όπλο…

Και βέβαια, οι ιδιοκτήτες της Tortuga ως άριστοι οικοδεσπότες, λατρεύουν τις προκλήσεις… Όπως η παρουσία του chef Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος φέρνει τη Κρήτη, τις γεύσεις της, τα αρώματά της στο τραπέζι μας. Από σήμερα 14 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου…Και βέβαια οι εκπλήξεις θα είναι διαδοχικές όλο το τριήμερο 

Και όπως διαβάζουμε στη σχετική πρόσκληση: 4 course menu 35 euro / 6 course menu 55 euro

Tortuga proudly welcomes Top Chef @lefteris.soultatos of @varoulkoseaside team. On 14th, 15th and 16th of September enjoy a Cretan inspired degustation menu. 2 options available: 4 Courses menu, 35€ and 6 Courses menu, 55€. You are most welcome to enjoy.

info

Tortuga του Naxian on the Beach, Πλάκα, Νάξος, τηλ. 2285 044300. Καθημερινά ανοιχτά λίγο μετά το μεσημέρι και έως τα μεσάνυχτα..