Προϊόντα που μυρίζουν ...Κυκλάδες

Η Aegean Beauty είναι μια ελληνική, κυκλαδική εταιρία, με έδρα το νησί της Σύρου. Τη δημιούργησαν τρεις φαρμακοποιοί, η Ελένη Αρμακόλα, ηΑγγελική Καραμπούλα και ο Μάριος Ρούσσος.

Η συνεργασία τους άρχισε το 2002, επειδή πίστευαν & πιστεύουν ότι οι συνεργασίες βοηθούν τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη. Ο σεβασμός στο ανθρωπιστικό κομμάτι της φαρμακευτικής επιστήμης, το οποίο υπηρετούν στα φαρμακεία τους, σε συνδυασμό με την εμπειρία, που απέκτησαν στο πέρασμα του χρόνου, οδήγησαν στη δημιουργία της Aegean Beauty.

Το νησί δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι το φόντο της φύσης, που λειτουργεί ως βάση στην ιδιοσυγκρασία και των τριών.

Πρώτο βήμα ήταν η έρευνα για τη δημιουργία αυτής της σειράς, η οποία αποτελείται από προϊόντα φυσικής προέλευσης με βάση ενδημικά κυκλαδικά βότανα, κλινικά αποδεδειγμένα ως ασφαλή και αποτελεσματικά. Δεύτερο βήμα, η αναζήτηση και συνεργασία με καλλιεργητές για την προμήθεια βοτάνων της ελληνικής υπαίθρου.

Αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν της κοσμετολογίας θα ανασύρει συνταγές και υλικά που προσφέρει το ίδιο το χώμα με μοναδικό έμπρακτο μηχανισμό τα ανθρώπινα χέρια. Καμία χημική επεξεργασία, καμία εργοστασιακή εμπλοκή.

Έτσι, σήμερα αντλώντας έμπνευση από τη φύση των Κυκλάδων, μας παρουσιάζουν τη σειρά που δημιούργησαν από κοσμητικά προϊόνταχωρίς parabens, με καλλυντικές ιδιότητες, για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα. Προϊόντα που μυρίζουν Κυκλάδες, είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα, ώστε να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση, ενώ είναι φιλικά στο περιβάλλον. 

Εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, από θυμαρίσιο μέλι, φραγκόσυκο, λεβάντα, φασκόμηλο, ρίγανη, μαντζουράνα, κλεισμένα στις συσκευασίες Aegean Beauty. 

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου από τις 10πμ έως τις 8μμ, η Ελένη, η Αγγελική & ο Μάριος  θα βρίσκονται στο Politia Tennis Club & θα συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που διοργανώνεται. 

Πηγή: businessnews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News