Σύρος: Χρυσή βράβευση για το "Αλλού Γυαλού"

Με φόντο το λευκό του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας και με τα αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά στις γλάστρες να «πλημμυρίζουν» την ατμόσφαιρα, απολαμβάνετε δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς με διαλεχτές πρώτες ύλες, σωστά ψημένες ή μαγειρεμένες. Η πλήρως ενημερωμένη κάβα μας, περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές από κρασιά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού…. Αυτή είναι η εισαγωγή όσον αφορά ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια στις Κυκλάδες και δη στη Σύρο, το «Αλλού Γυαλού»… Και το οποίο συστήνεται στο μενού με «υπέροχα πιάτα αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, όλα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Ολόφρεσκα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία από ψάρια αλλά και πολλές επιλογές σε κρεατικά» … Και το βρίσκουμε στο Κίνι δίπλα στο κύμα…

Γιατί το αναφέρουμε; Μα πολύ απλά γιατί φέρνει "χρυσή" διάκριση για το νησί της Σύρου ... Διάκριση που σημειώθηκε στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, γεγονός που αναδεικνύει ως φωτεινό παράδειγμα επιχειρηματικής πορείας στον χώρο της εστίασης, την αξιέπαινη προσπάθεια και διαδρομή των ιδιοκτητών του.

Ο Γιάννης Λιέας και η Λίνα Φουρνιστάκη, πλαισιωμένοι από μέλη της επιχειρηματικής "οικογένειάς" τους μετέβησαν στην Αθήνα και παρέλεβαν το "Golden Award" από την πλευρά των διοργανωτών του Συνεδρίου, το οποίο αξίζει να αναφερθεί πως είχε την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.  Στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Λιέας ευχαρίστησε την ομάδα του "Αλλού Γυαλού" για το αποτέλεσμα που καταφέρνει, αναδεικνύοντας πως η επιτυχία είναι απόρροια συλλογικής δουλειάς.

Διευκρινίζεται πως, το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.

Δελτίο Τύπου ... Πληροφορίες για το εστιατόριο "Αλλού Γυαλού" στην ιστοσελίδα του... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News