Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΣύρος: Χρυσή βράβευση για το "Αλλού Γυαλού"

Σύρος: Χρυσή βράβευση για το “Αλλού Γυαλού”

|

Πρώτο (1ο) Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας και η Σύρος έχει τη τιμητική της με το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» να λαμβάνει «Χρυσή διάκριση»

Με φόντο το λευκό του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας και με τα αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά στις γλάστρες να «πλημμυρίζουν» την ατμόσφαιρα, απολαμβάνετε δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς με διαλεχτές πρώτες ύλες, σωστά ψημένες ή μαγειρεμένες. Η πλήρως ενημερωμένη κάβα μας, περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές από κρασιά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού…. Αυτή είναι η εισαγωγή όσον αφορά ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια στις Κυκλάδες και δη στη Σύρο, το «Αλλού Γυαλού»… Και το οποίο συστήνεται στο μενού με «υπέροχα πιάτα αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, όλα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Ολόφρεσκα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία από ψάρια αλλά και πολλές επιλογές σε κρεατικά» … Και το βρίσκουμε στο Κίνι δίπλα στο κύμα…

Γιατί το αναφέρουμε; Μα πολύ απλά γιατί φέρνει “χρυσή” διάκριση για το νησί της Σύρου … Διάκριση που σημειώθηκε στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, γεγονός που αναδεικνύει ως φωτεινό παράδειγμα επιχειρηματικής πορείας στον χώρο της εστίασης, την αξιέπαινη προσπάθεια και διαδρομή των ιδιοκτητών του.

Ο Γιάννης Λιέας και η Λίνα Φουρνιστάκη, πλαισιωμένοι από μέλη της επιχειρηματικής “οικογένειάς” τους μετέβησαν στην Αθήνα και παρέλεβαν το “Golden Award” από την πλευρά των διοργανωτών του Συνεδρίου, το οποίο αξίζει να αναφερθεί πως είχε την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.  Στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Λιέας ευχαρίστησε την ομάδα του “Αλλού Γυαλού” για το αποτέλεσμα που καταφέρνει, αναδεικνύοντας πως η επιτυχία είναι απόρροια συλλογικής δουλειάς.

Διευκρινίζεται πως, το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.

Δελτίο Τύπου … Πληροφορίες για το εστιατόριο “Αλλού Γυαλού” στην ιστοσελίδα του… 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες