Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΣύρος: Χρυσή βράβευση για το "Αλλού Γυαλού"

Σύρος: Χρυσή βράβευση για το “Αλλού Γυαλού”

|

Πρώτο (1ο) Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας και η Σύρος έχει τη τιμητική της με το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» να λαμβάνει «Χρυσή διάκριση»

Με φόντο το λευκό του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας και με τα αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά στις γλάστρες να «πλημμυρίζουν» την ατμόσφαιρα, απολαμβάνετε δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς με διαλεχτές πρώτες ύλες, σωστά ψημένες ή μαγειρεμένες. Η πλήρως ενημερωμένη κάβα μας, περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές από κρασιά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού…. Αυτή είναι η εισαγωγή όσον αφορά ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια στις Κυκλάδες και δη στη Σύρο, το «Αλλού Γυαλού»… Και το οποίο συστήνεται στο μενού με «υπέροχα πιάτα αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, όλα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Ολόφρεσκα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία από ψάρια αλλά και πολλές επιλογές σε κρεατικά» … Και το βρίσκουμε στο Κίνι δίπλα στο κύμα…

Γιατί το αναφέρουμε; Μα πολύ απλά γιατί φέρνει “χρυσή” διάκριση για το νησί της Σύρου … Διάκριση που σημειώθηκε στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, γεγονός που αναδεικνύει ως φωτεινό παράδειγμα επιχειρηματικής πορείας στον χώρο της εστίασης, την αξιέπαινη προσπάθεια και διαδρομή των ιδιοκτητών του.

Ο Γιάννης Λιέας και η Λίνα Φουρνιστάκη, πλαισιωμένοι από μέλη της επιχειρηματικής “οικογένειάς” τους μετέβησαν στην Αθήνα και παρέλεβαν το “Golden Award” από την πλευρά των διοργανωτών του Συνεδρίου, το οποίο αξίζει να αναφερθεί πως είχε την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.  Στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Λιέας ευχαρίστησε την ομάδα του “Αλλού Γυαλού” για το αποτέλεσμα που καταφέρνει, αναδεικνύοντας πως η επιτυχία είναι απόρροια συλλογικής δουλειάς.

Διευκρινίζεται πως, το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.

Δελτίο Τύπου … Πληροφορίες για το εστιατόριο “Αλλού Γυαλού” στην ιστοσελίδα του… 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα