Είσαι Single? Επέλεξε Νάξο

Εχει βάλει “πάμε όλοι, πάμε όλοι, σε μια παραλία”, χορεύει μπροστά από τον καθρέφτη φορώντας το μαγιό και ονειρεύεται ακρογιαλιές και αστέρια. Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει κλείσει ακόμα πού θα πάει.  Παρ’ όλα αυτά o Larrys φέτος θα κάνει διακοπάρες και σίγουρα θα τον ζηλέψεις όσο βλέπεις το τόπι να τρέχει στο χορτάρι. Τα κριτήρια του Larry είναι γνωστά. Λίγο χλιδή, λίγο εναλλακτικούρα για να πιάσουμε και αυτόν τον τύπο γυναικών και πολλά πολλά θηλυκά. Αν νομίζεις ότι ο φίλος μας πηγαίνει Μύκονο και Πάρο, τότε γελιέσαι. O Larrys τόσα χρόνια πήγαινε μόνο Μύκονο και Πάρο, αλλά φέτος αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να δοκιμάσει και άλλα μέρη.

Νάξος

Πέρσι όταν έκανε scroll στο instagram έβλεπε συνέχεια φωτογραφίες από γυναίκες που είχαν πάει στην Νάξο. Παραλίες, bar, γλέντια στα χωριά και ξέρεις τι έπαθε ο Larrys. Ντουβρουτζά. Φυσικό επόμενο ήταν να κλείσει να πάει Αγία Άννα και Άγιο Προκόπιο για βουτιά και για φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Θα πάει και Yazoo να περάσει φίνα στον παράδεισο αλλά ο τζέρτζελος ο σωστός γίνεται στην χώρα το βράδυ με την περατζάδα στο λιμάνι να βρίσκεται σε πλήρη έκταση.

Χαλκιδική

Ο δρόμος προς τον Βορρά είναι μονόδρομος για τον φίλο μας. Ένα συν για τη Χαλκιδική είναι ότι εκεί έχει beach bar ο Κανάκης που για τον Larry είναι είδωλο μεγάλο. Θέλει να πάει στο πρώτο πόδι, να το βρει ενώ παίζει ρακέτες και να τον πάρει αγκαλιά. Μετά ίσως βγάλουν και μια σέλφι για να το θυμάται και να το δείχνει όταν γνωρίζει κορίτσια το χειμώνα.

Σκιάθος

Ο Larrys πριν μερικές μέρες είχε πάει στο κέντρο για ποτάκι με έναν φίλο του. Και εκεί που έπινε την cocktailάρα του και δεν τον άγγιζε καμία αναφορά σε μπάλες, ακούει την διπλανή κοριτσοπαρέα να λέει ότι θα πάει Σκιάθο. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ο Larrys για να πρήξει όλους τους φίλους και γνωστούς του να πάνε στο πρώτο νησί των Σποράδων. Όταν διάβασε ότι στην Μπανάνα έχει trendy beach bar που γίνεται χαμούλης, τότε έβαλε την πινέζα στο χάρτη και κατοχύρωσε την Σκιάθο σαν τον απόλυτο φετινό προορισμό.

Ικαρία

Πιο παλιά άκουγε Ικαρία και δεν πίστευε ποτέ ότι θα πάει ποτέ. “Είναι πολύ εναλλακτικά για μένα” έλεγε ο Larrys. Όμως ποτέ μην λες ποτέ. Έτσι ήρθε η στιγμή που το μετάνιωσε, έκανε κωλοτούμπα σαν ανεμοδούρα σωστή και φέτος έκλεισε για Ικαρία. Έχει σημειώσει ήδη να πάει Αρμενιστή και Σεϋχέλες για βουτιές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ρίξει τα δίχτυα του σε κάποιο πανηγύρι μπας και καταφέρει να ρίξει και κανένα εναλλακτικό θηλυκό. Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσει το δυνατότερο εκ των όπλων του. Το χορό. Νομίζω φέτος θα βγουν πολλά βιντεάκια με τον Larry να χορεύει στις πλατείες χωριών της Ικαρίας.

Χανιά

Κλασσικό μέρος που ο Larrys λέει ότι θέλει να πάει αλλά δεν το έχει πάρει απόφαση γιατί μόνιμα καταλήγει Μύκονο ή Πάρο. Φέτος θέλει να πάει πάλι γιατί του έχει μείνει καημός να πάει παλιό λιμάνι για ποτάκι που γίνεται χαμός. Για πλατσούρισμα του λένε όλοι να πάει είτε νότια Κρήτη, στο Λουτρό Σφακίων είτε στην Σούγια αλλά εκείνος θέλει Φαλάσαρνα.

Πηγή: Oneman.gr