Εποχές ΠΑΣΟΚ θυμηθήκαμε με τη φωταγώγηση του σήματος της Ολυμπιακής στο Ελληνικό μετά από 20 χρόνια

Μετά από 20 χρόνια φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το σήμα της Ολυμπιακής πάντα ήταν σήμα κατατεθέν της περιοχής ωστόσο με τα χρόνια, τις εξελίξεις στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, τη μεταφορά του Διεθνούς Αερολιμένα και την πτώση του παλιού-ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, το σήμα έσβησε και αφέθηκε στην τύχη του.

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, χτες το βράδυ της Τετάρτης η σιδερένια κατασκευή με το σήμα της Ολυμπιακής φωταγωγήθηκε σε ειδική εκδήλωση με εκατοντάδες κόσμου, εκπρόσωπους του Δήμου και της Ολυμπιακής, αλλά και πιλότους και αεροσυνοδούς ντυμένους με τις παλιές στολές της εταιρίας.

;

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος:

Το σήμα της Ολυμπιακής αποτελεί ένα τοπόσημο όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα, καθώς αποτελεί από το 1973 έως και σήμερα σημείο αναφοράς για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας.

 

ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πρέπει να γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές:

 

H φωταγώγηση του σήματος θα μας θυμίσει μνήμες μιας παλαιότερης εποχής. Μιας εποχής στα θετικά στοιχεία της οποίας, θα πρέπει να ξαναγυρίσει η Ελλάδα

Πηγή: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News