Κουφονήσια - Keros Art Hotel: Όταν ο πελάτης επιστρέφει..... ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Η  ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, (ξανά) επισκέφτηκε και φέτος (σ.σ. 9 Αυγούστου) το Keros Art Hotel στο Κουφονήσι, όχι όμως σαν πελάτισσα όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ως η νέα Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μετά τον Κωστή Στεφανόπουλο το καλοκαίρι του 1993, που ήταν ο τότε ΠτΔ και διέμεινε στο Keros Art Hoτel, σήμερα η νέα ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μάς τιμά με την παρουσία της μεταφέροντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις δράσεις, όχι μόνο του Keros Art Hoτel,αλλά και ολόκληρου του Κουφονησιού.

0d066f3a-068b-45f9-9128-2fe9b13f0c8c.jpg

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ξενοδοχείο, ζήτησε και ενημερώθηκε όχι μόνο για την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξενοδοχείων,αλλά και για τις πρωτοποριακές επιστημονικές δράσεις του Keros Art Hoτel, όπως πιστοποιήθηκαν από όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, με γνώμονα την απόλυτη προστασία των εργαζομένων και όλων των επισκεπτών.

Τέλος, της προσφέρθηκε συλλεκτική συσκευασία με όλον τον εγκεκριμένο εξοπλισμό προστασίας, που δίδεται σε κάθε πελάτη για την ατομική του προστασία και εκτός ξενοδοχείου. Είναι φανερό ότι οι μοναδικές επιστημονικές δράσεις προστασίας των επισκεπτών και εργαζομένων στο Keros Art Hoτel, μαζί με την αυθεντική παραδοσιακή μας φιλοξενία και το ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αναγνωρίζονται σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα την  κρίσιμη αυτή περίοδο για την Ελλάδα. 

4fc9dd16-b62d-4d31-a8f3-ae92a00cc224.jpg

Ευχαριστούμε πολύ. Μεγάλη τιμή, όχι μόνο για το Keros Art Hoτel, αλλά και για το Κουφονήσι μας.

Το μικρό αυτό νησί της άγονης γραμμής, το Κουφονήσι, κατάφερε σήμερα να είναι ένας ασφαλέστατος προορισμός κατά του covid 19,με μοναδικά χαρακτηριστικά το σεβασμό στη εφαρμογή των απαιτήσεων της εποχής, ταυτόχρονα με την διαχρονική μοναδική του φιλοξενία.

Εμείς να σημειώσουμε ότι δίπλα στους δυο προέδρους, τον Στεφανόπουλο και κα Σακελλαροπούλου, βλέπουμε (με διαφορά χρόνων) τον κο Ανδρέα Πράσινο (εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου), Διευθυντή Ανάπτυξης Περιφέρειας Αττικής και Καθηγητής ΕΚΠΑ για Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και ο οποίος μέσα από τη προσωπική του σελίδα στα social media ανέφερε: "Η αξιότιμη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, απόλυτα ασφαλής στο Keros Art Hotel ενημερώνεται για τις πρωτοποριακές δράσεις του ξενοδοχείου μας, στην προστασία των επισκεπτών, και των εργαζομένων από τον covid 19. Δράσεις μοναδικές στις Κυκλάδες που έχουν κάνει σημείο θετικής αναφοράς το Keros Art Hotel και το Κουφονήσι ευρύτερα. Η ασφάλεια και το χαμόγελο θα φέρουν την πρώτη θέση στην Ευρώπη στο μικρό αγνό Κουφονήσι. Επιστημονικότατα, αγάπη και προσπάθεια θα βγάλουν το Κουφονησι νικητή στα μικρά ξενοδοχεία της Ευρώπης".

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News