Μήλος: Σοκ... Κάηκαν ολοσχερώς δύο ασθενοφόρα

Από τις ειδήσεις που σίγουρα προκαλούν απορίες... Το διαβάσαμε στην ιστοσελίδα milosvoice.gr και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε... "Ολοσχερώς καταστράφηκαν τις πρωινές ώρες δύο ασθενοφόρα του Κ.Υγείας Μήλου , από φωτιά που εκδηλώθηκε στο χώρο στάθμευσης των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας. Το Α.Τ Μήλου διενεργεί έρευνες για τα αίτια της φωτιάς".

Σε επικοινωνία που είχαμε (naxospress.gr) με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μήλου κ. Ηλία Αποστολόπουλο μας ενημέρωσε ότι "στις δύο το πρωί ο οδηγός του ασθενοφόρου επέστρεψε έχοντας μεταβεί στο λιμάνι για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 5 το πρωί ενημερωθήκαμε ότι έχουν καταστραφεί και τα δύο ασθενοφόρα από φωτιά. Ηταν εντός του χώρου στάθμευσης στο Κέντρο Υγείας του νησιού, έγινε με επιτυχία η απομάκρυνση του 3ου ασθενοφόρου (μονάδα) και θεωρώ ότι ήταν ατύχημα, Αύριο θα έρθει στο νησί εμπειρογνώμονας από την Σαντορίνη ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το συμβάν... Δεν ήταν οχήματα που είχαμε εκτός λειτουργίας. Ηταν σε καλή κατάσταση και ήταν σε ενεργό δράση... "

Μας είπε γελώντας και όσο μπορούσε με δεδομένο ότι πλέον υπάρχει πρόβλημα ότι "δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια" και πρόσθεσε "τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα ακόμη ασθενοφόρο για να μπορέσουμε να βγάλουμε το καλοκαίρι. Και θα πρέπει να καλύπτει και τις προδιαγραφές του νησιού της Μήλου"...