Μύκονος: Επιχειρηματίες προσφέρουν κτήριο 1000 τμ για στέγαση Αστυνομικού Τμήματος

Η κατάσταση στη Μύκονο δεν είναι και η καλύτερη... Πολλά τα προβλήματα όσον αφορά τις υποδομές αλλά το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την διάθεση να λύσουν τα ζητήματα που δημιουργούνται ή τουλάχιστον να δώσουν χείρα βοηθείας εκεί που το κράτος δεν μπορεί. Τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της αστυνόμευσης έχει ξεπεράσει τα όρια των Κυκλάδων και χθες έφτασε έως την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μύνηση που υπέβαλε ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κουκάς εναντίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη (κου Τόσκα) και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας... Η Μύκονος με ελάχιστους αστυνομικούς που διαθέτει το τμήμα δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση... Η υποστελέχωση δημιουργεί καθημερινά προβλήματα σε ένα νησί που έχει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες. Και η αναλογία; Να μην το αναφέρουμε καν.

Και έρχονται επιχειρηματίες και λένε "αναλαμβάνουμε εμείς" Την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία ανακοίνωσαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και παρατηρούν την ανομία που επικρατεί στο νησί. Σύμφωνα με ανάρτηση του Φλώριου Ασημομύτη, οι επιχειρηματίες παραχωρούν ακίνητο με «ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Λόγω της κατρακύλας που παρατηρούμε όλοι μας ότι έχει πάρει το νησί αλλά και της ανυπαρξίας των τοπικών αρχών και της απραξίας των διοικούντων, εγώ (FFGroup) και οι συνεργάτες μου προχωράμε στη δωρεά ακινήτου 1000τ.μ όπου θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Το ακίνητο αφορά σε ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.

Το έργο θα παραδοθεί εν πλήρη λειτουργία, σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, με εξολοκλήρου και αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια, τα οποία προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες των εταιρειών μας και όχι από καταπατήσεις εις βάρος του τόπου ή εκμεταλλεύσεις αυθαιρέτων.

Η κίνηση αυτή έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει το νησί στο οποίο γεννηθήκαμε, δραστηριοποιηθήκαμε και επιχειρούμε καθημερινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία κάποια ποιότητα στη διαβίωσή μας και αυτή των παιδιών μας, παρόλο που η τήρηση της τάξης, των νόμων και του ήθους φαντάζει απόμακρο όνειρο για πολλούς.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο βιασμός αυτού του τόπου που απλόχερα μας έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε εσείς να το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς.

Προσεχώς, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμα νέα έργα υποδομών του νησιού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και θα παραδοθούν σε αυτό, αποτελώντας επίσης δωρεά από επιχειρηματίες που αγαπούν τον τόπο όντας ντόπιοι ή και μη και των οποίων ηγούμαι. Κινήσεις πραγματικά αναγκαίες και βασικές για την επιβίωση των ανθρώπων αυτού του νησιού, οι οποίες δεν εμπεριέχουν δόλο, καταπάτηση, εκμετάλλευση και παρανομία. Έτσι δηλ όπως θα έπρεπε να είναι.

Επιφυλασσόμενος για το μέλλον",