Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΙστορίεςΜύκονος: Επιχειρηματίες προσφέρουν κτήριο 1000 τμ για στέγαση Αστυνομικού Τμήματος

Μύκονος: Επιχειρηματίες προσφέρουν κτήριο 1000 τμ για στέγαση Αστυνομικού Τμήματος

|

Την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία ανακοίνωσαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και παρατηρούν την ανομία που επικρατεί στο νησί – Θα μπορεί να στεγάσει ακόμη και 100 αστυνομικούς αλλά και θα διαθέτει και κρατηρήριο για 30 άτομα – Ετοιμο στο τέλος του 2019 

Η κατάσταση στη Μύκονο δεν είναι και η καλύτερη… Πολλά τα προβλήματα όσον αφορά τις υποδομές αλλά το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την διάθεση να λύσουν τα ζητήματα που δημιουργούνται ή τουλάχιστον να δώσουν χείρα βοηθείας εκεί που το κράτος δεν μπορεί. Τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της αστυνόμευσης έχει ξεπεράσει τα όρια των Κυκλάδων και χθες έφτασε έως την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μύνηση που υπέβαλε ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κουκάς εναντίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη (κου Τόσκα) και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας… Η Μύκονος με ελάχιστους αστυνομικούς που διαθέτει το τμήμα δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση… Η υποστελέχωση δημιουργεί καθημερινά προβλήματα σε ένα νησί που έχει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες. Και η αναλογία; Να μην το αναφέρουμε καν.

Και έρχονται επιχειρηματίες και λένε “αναλαμβάνουμε εμείς” Την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία ανακοίνωσαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και παρατηρούν την ανομία που επικρατεί στο νησί. Σύμφωνα με ανάρτηση του Φλώριου Ασημομύτη, οι επιχειρηματίες παραχωρούν ακίνητο με «ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Λόγω της κατρακύλας που παρατηρούμε όλοι μας ότι έχει πάρει το νησί αλλά και της ανυπαρξίας των τοπικών αρχών και της απραξίας των διοικούντων, εγώ (FFGroup) και οι συνεργάτες μου προχωράμε στη δωρεά ακινήτου 1000τ.μ όπου θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Το ακίνητο αφορά σε ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.

Το έργο θα παραδοθεί εν πλήρη λειτουργία, σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, με εξολοκλήρου και αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια, τα οποία προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες των εταιρειών μας και όχι από καταπατήσεις εις βάρος του τόπου ή εκμεταλλεύσεις αυθαιρέτων.

Η κίνηση αυτή έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει το νησί στο οποίο γεννηθήκαμε, δραστηριοποιηθήκαμε και επιχειρούμε καθημερινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία κάποια ποιότητα στη διαβίωσή μας και αυτή των παιδιών μας, παρόλο που η τήρηση της τάξης, των νόμων και του ήθους φαντάζει απόμακρο όνειρο για πολλούς.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο βιασμός αυτού του τόπου που απλόχερα μας έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε εσείς να το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς.

Προσεχώς, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμα νέα έργα υποδομών του νησιού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και θα παραδοθούν σε αυτό, αποτελώντας επίσης δωρεά από επιχειρηματίες που αγαπούν τον τόπο όντας ντόπιοι ή και μη και των οποίων ηγούμαι. Κινήσεις πραγματικά αναγκαίες και βασικές για την επιβίωση των ανθρώπων αυτού του νησιού, οι οποίες δεν εμπεριέχουν δόλο, καταπάτηση, εκμετάλλευση και παρανομία. Έτσι δηλ όπως θα έπρεπε να είναι.

Επιφυλασσόμενος για το μέλλον”,


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Express Skopelitis: Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

Ιος – Cycladic Identity: “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Πότε και που παρουσιάζεται το πρόγραμμα "Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες"

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε και τι ώρα θα αλλάξει η… ώρα;

Πότε αλλάζει η ώρα; Γιατί πάγωσε η μόνιμη ώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Νότιο Αιγαίο: Τροποποίηση δρομολογίου “Blue Star Chios” λόγω κακοκαιρίας

Διαμόρφωση δρομολογίων του "Blue Star Chios" το χρονικό διάστημα 28/3-30/3, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Συζήτηση για θέματα νησιωτικότητας

Πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε εκδήλωση του Τμήματος Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής

Μήλος: Ανοιγμα στην Ολλανδική αγορά

Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

Λέξεις και έννοιες: Από τον Ομηρο έως σήμερα και η χρήση τους

Με την αρωγή του Γιώργου Ανωμερίτη κάνουμε μία βουτιά στην ελληνική γλώσσα. Τι διαπιστώνουμε;

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες