Νάξος - Ενωση Ξενοδόχων: "Κε Τσιμπογιάννη, εμείς οι επαγγελματίες δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ"

Όπως φαίνεται, το στίγμα που άφησε ο Αστυνομικός Νίκος Τσιμπογιάννης αφήνοντας πριν από μερικές ημέρες τη Νάξο για την Αθήνα λόγω προαγωγής σε Αστυνομικό Διευθυντή είναι έντονο. Και βέβαια, κάνει πιο δύσκολο το έργο του διαδόχου του κου Νίκου Καραμάνη, ο οποίος ίσως να βρίσκεται σε μία διαδοχική σύγκριση. Και η αγάπη που είχαν οι επαγγελματίες της Νάξου προς το πρόσωπο του κου Τσιμπογιάννη αποτυπώνεται στις ευχαριστήριες επιστολές.

Πρώτα της Μαζικής Εστίασης και τώρα των Ξενοδόχων που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Αστυνομικό που επί 23 χρόνια υπηρέτησε στη Νάξο, δεκαοκτώ (18) εκ των οποίων ως διευθυντή. Και όπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι στην ανοιχτή επιστολή τους «συνέβαλε καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους επισκέπτες , στην ασφαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας, σε όλους τους οικισμούς του δήμου» και ως επίλογο τονίζουν «σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και να ξέρετε πως η Νάξος και εμείς ως επαγγελματίες δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση - φέρει την υπογραφή των Βαγγέλη Κατσαρά (προέδρου) και Μανώλη Μπαρδάνη (γραμματέα) σημειώνει: 

"Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου ενημερώθηκε πως ο αξιότιμος Διοικητής του Α.Τ. Νάξου, Κος Νικόλαος Τσιμπογιάννης προήχθη με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή στην υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την αμέριστη στήριξή του αναφορικά με τα αιτήματα της Ένωσης ξενοδόχων τα οποία διαχειρίστηκε στα επί 23 έτη παρουσίας του στο νησί, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και λύσεις με τις......οποίες απάντησε.
Γνωρίζοντας αμέτρητα περιστατικά που έλαβαν χώρα στον αγαπημένο μας τόπο, τη Νάξο, τονίζουμε πως ο Κος Τσιμπογιάννης χειρίστηκε τη κάθε περίπτωση που ήρθε αντιμέτωπος με απόλυτη επιτυχία. Η ιδιαίτερη μέριμνα του αστυνομικού διοικητή ο οποίος  διέθετε τους αναγκαίους πόρους σε έμψυχο δυναμικό και τεχνικά μέσα καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό, συνέβαλε καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους επισκέπτες , στην ασφαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας, σε όλους τους οικισμούς του δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Τα συναισθήματα πολλές φορές είναι ανάμικτα. Από την μια χαίρεσαι που ένας τόσο λαμπρός και επιτυχημένος διοικητής προάγεται σε αστυνομικό διευθυντή από την άλλη λυπάσαι που η Νάξος δεν θα τον έχει πλέον στο τιμόνι της. Είμαστε σίγουροι πως η θέση του θα καλυφτεί από άλλα άτομα εξίσου άξια, έτσι ώστε το νησί μας να συνεχίσει να διαθέτει αυτή την αύρα εμπιστοσύνης και ηρεμίας που διέθετε όλα αυτά τα χρόνια

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και να ξέρετε πως η Νάξος και εμείς ως επαγγελματίες δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ"