Νάξος - Νοσοκομείο: Δωρεά υγειονομικού υλικού από το πρακτορείο ZAS Travel

"... Δεν μπορούσαμε να βρούμε μεγαλύτερες ποσότητες γιατί η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά σε παγκόσμιο επίπεδο... Ελπίζουμε αυτή η περιπέτεια να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σύντομα..."  Αυτό αναφέρει σε δελτίο ενημέρωσης το ταξιδιωτικό πρακτορείο ZAS Travel που βρίσκεται στη Νάξο και όπως μας πληροφόρησε παρέδωσε στο Νοσοκομείο Νάξου 450 ιατρικές ρόμπες, 200 ιατρικές μάσκες προστασίας, 1500 ποδονάρια και 500 ιατρικά σκουφιά... 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το ταξιδιωτικό πρακτορείο ZAS Travel αναφέρει: 

"Το ταξιδιωτικό γραφείο ZAS TRAVEL δώρισε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας της Νάξου απαραίτητο υγειονομικό υλικό τόσο για την προστασία των ιατρών, των νοσηλευτών και του διοικητικού προσωπικού που προσφέρουν με αυταπάρνηση τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε όλους μας εν μέσω της πανδημίας, όσο και για την ασφάλεια όσων επισκέπτονται το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν 450 ιατρικές ρόμπες, 200 ιατρικές μάσκες προστασίας, 1500 ποδονάρια και 500 ιατρικά σκουφιά. Όπως είπε ο κ. Ρεφενές, δεν ήταν δυνατόν να βρει μεγαλύτερες ποσότητες, καθώς η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά παγκοσμίως και αυτά τα υλικά βρίσκονται σε έλλειψη.

«Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να περάσουμε αυτή τη περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σύντομα» ανέφερε μετά την παράδοση του υγειονομικού υλικού στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου". 

887541.jpg

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News