Νάξος - Νοσοκομείο: Το "ευχαριστώ" ασθενή που νοσηλεύτηκε με covid 19

Νοσοκομείο  Νάξου

"Μετά από την περιπέτεια μου αυτή θα ήθελα όλοι οι πολίτες του νησιού μας να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το νοσοκομείο μας για να μπορούν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι και επιστήμονες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους...." 

Ο επίλογος της ανοιχτής επιστολής που υπογράφει η κα Μαρία Καρποντίνη από τον Κυνίδαρο Νάξου, με αφορμή την νοσηλεία της οικογένειάς της στο Νοσοκομείο Νάξου. Αφορμή η πανδημία όπου νόσησε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αλλά και ο γιός της.

Όλοι έτυχαν της καλύτερης δυνατής φροντίδας από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα μετά το πέρας της μίνι περιπέτειάς τους να εκφράσουν με αυτή την ανοιχτή επιστολή τις ευχαριστίες τους. Παράλληλα, έστειλαν και ένα δυνατό μήνυμα προς όλους ώστε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και ισχυροποίηση του Νοσοκομείου Νάξου 

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: 

"Πριν από 19 ημέρες νοσηλευτήκαμε στο Κ. Υ. Νοσοκομείο Νάξου, εγώ ο σύζυγός μου και ο γιος μου. Πραγματικά αισθάνθηκα από τους τυχερούς που νόσησαν με covid, και είχαν τη τύχη να τους αναλάβουν αυτοί οι υπέροχοι γιατροί του κέντρου υγείας, χωρίς ΜΑΦ και ΜΕΘ.

Αισθάνθηκα τόση ασφάλεια από το ενδιαφέρον, τόσο των γιατρών που ήταν δίπλα μας συνέχεια, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού, τις υπέροχες νοσηλεύτριες "τα αστροναυτάκια μου" που με χαμόγελο και υπομονή έκαναν τα πάντα να αισθανθούμε καλύτερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, στους γιατρούς τον Κο Γρυλλάκη Παναγιώτη που ένα ολόκληρο βράδυ ήταν δίπλα μου, τον Κο Γρατσία, τον Κο Μπελιβάνη και συγχωρήστε με εάν ξέχασα κάποιον.

Μετά από την περιπέτεια μου αυτή θα ήθελα όλοι οι πολίτες του νησιού μας να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το νοσοκομείο μας για να μπορούν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι και επιστήμονες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ,

Μαρία Καρποντίνη".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News