Νάξος - Νοσοκομείο: Νίκησε τον κορωνοϊό και λέει "ευχαριστώ" στους γιατρούς και νοσηλευτές

Νοσοκομείο Νάξου

"... Έχοντας ήδη κάποιο υποκείμενο νόσημα, οι γιατροί αποφάσισαν να με κρατήσουν εκεί για λίγες μέρες ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάστασή μου και να μπορέσω να πάω στο σπίτι μου για το υπόλοιπο της καραντίνας μου.  Ήταν η πρώτη μου επαφή με το νοσοκομείο του νησιού. Τι έχω να πω; Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! Σε όλους! Νοσηλευτές, ιατρούς, διοίκηση. Με ηρέμησαν από την πρώτη στιγμή, μου φέρθηκαν τόσο στοργικά, ένιωθα πραγματικά σα να ήμουν με δικούς μου ανθρώπους κι ας μην τους ήξερα...."

Ποιος το αναφέρει αυτό και με ποια αφορμή; Ο λόγος για την Ιουλία Μανδηλαρά - μητέρα του γνωστού επιχειρηματία της Νάξου, Αντώνη Μανδηλαρά - η οποία βρέθηκε στο ...στόχαστρο του κορωνοϊού. Ομως, όπως λέει και η ίδια στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της (μοιράστηκε στα ΜΜΕ του νησιού) προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, όλα πήγαν καλά... Και το κυριότερο; Είδε από πρώτο χέρι την αντιμετώπιση που τυγχάνει ένας ασθενής στο Νοσοκομείο μας. Και είναι σημαντικό να έρχεται μία τέτοια κίνηση από τους ανθρώπους της Νάξου, κίνηση που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι...    

Αναλυτικά το δημόσιο ευχαριστώ της κας Ιουλίας Μανδηλαρά, αναφέρει

"Στις αρχές του προηγούμενου μήνα με "επισκέφτηκε" η μάστιγα που τυραννάει όλο σχεδόν τον κόσμο. 

Μόλις διαπίστωσα κάποια από τα, γνωστά σε όλους μας συμπτώματα, επισκέφτηκα άμεσα το νοσοκομείο μας όπου διαγνώστηκα θετική .

Έχοντας ήδη κάποιο υποκείμενο νόσημα, οι γιατροί αποφάσισαν να με κρατήσουν εκεί για λίγες μέρες ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάστασή μου και να μπορέσω να πάω στο σπίτι μου για το υπόλοιπο της καραντίνας μου. 
Ήταν η πρώτη μου επαφή με το νοσοκομείο του νησιού. Τι έχω να πω;

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! Σε όλους! Νοσηλευτές, ιατρούς, διοίκηση.

Με ηρέμησαν από την πρώτη στιγμή, μου φέρθηκαν τόσο στοργικά, ένιωθα πραγματικά σα να ήμουν με δικούς μου ανθρώπους κι ας μην τους ήξερα. 

Τώρα, που είμαι στο σπίτι μου, υγιής, θέλω να ξέρουν πως τους σκέφτομαι όλους τους με τα καλύτερα συναισθήματα!

Και πάλι.....σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

Ιουλία Μανδηλαρά "

Να σημειώσουμε ότι από τα μέσα Φεβρουαρίου η κα Μανδηλαρά και η οικογένειά της έχουν ολοκληρώσει το κύκλο της καραντίνας και πλέον μπορούν και απολαμβάνουν με υγεία την καθημερινότητά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News