Νάξος - Πανελλαδικός ταυτόχρονος θηλασμός: Παρά την Eva, με ικανοποίηση η εκδήλωση

Νάξος - Θηλασμός

Ο 13ος Πανελλήνιος ταυτόχρονος θηλασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Στις Κυκλάδες λόγω καιρού είχαμε αναβολές σε Αμοργό, Σύρο και Μύκονο λόγω καιρικών συνθηκών.

Και στη Νάξο; Ολα πήγαν καλά... Και μετά από δύο χρόνια απουσίας είχαμε την διά ζώσης παρουσία των θηλαζουσών... 

Ας δούμε την σχετική αναφορά από τους διοργανωτές της εκδήλωσης...

Η Νάξος θηλάζει...

Μετά από 2 χρονιές απουσίας, περιορισμού, απαγορεύσεων και εφαρμογής περιοριστικών μέτρων στις συναθροίσεις-συγκεντρώσεις, η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Θηλασμού & Μητρότητας Κυκλάδων στη Νάξο, δεν πτοήθηκε από την κακοκαιρία και έδωσε για ακόμη μια χρονιά το παρών.

Αν και τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να είναι σύμμαχός μας ο ήλιος, φέτος 2 ώρες σχεδόν πριν ξεκινήσει η εκδήλωσή μας ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση.

Φορέσαμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας και πήγαμε στο σημείο συνάντησης για να γιορτάσουμε τον θηλασμό. Άλλωστε και μία μόνο μητέρα να μπορούσε να βρει στήριξη και βοήθεια, από αυτήν την προσπάθεια θα ήταν κέρδος.

Έτσι κι έγινε!

12 η ώρα θηλάσαμε ταυτόχρονα όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τις υπόλοιπες θηλάζουσες ανά την Ελλάδα 3 μητέρες τα μωρά και νήπιά μας.

Το μικρότερο 3 μηνών και το μεγαλύτερο 38 μηνών.

Έπειτα, που ο καιρός άρχισε να καλυτερεύει προσήλθαν κι άλλες θηλάζουσες με σκοπό να βρεθούν κοντά μας και να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα.

Συνολικά συμμετείχαν 6 θηλάζουσες, και 3 πρώην θηλάζουσες, έχοντας φυσικά και τη συμπαράσταση των συζύγων.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοηθήσατε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση προσφέροντας απλόχερα τη στήριξή σας μέσα από χορηγίες, όσες και όσους βρεθήκατε κοντά μας αλλά ιδιαιτέρως και το Cine Naxos για την παραχώρηση του χώρου.

Είμαστε ευγνώμονες που έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να βρεθούμε και να ανταμώσουμε επιτέλους από κοντά, άλλωστε ο σκοπός επιτεύχθηκε μιας και ο θηλασμός είναι παντός καιρού είτε έχει μπόρες είτε καταιγίδες και πάντα είναι μοναδικός και ανεκτίμητος!

Καλή αντάμωση του χρόνου, είτε με ήλιο είτε με βροχή εμείς θα είμαστε εκεί! 

 

Νάξος - Θηλασμός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News