Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΙστορίεςNude Yoga Girl: το κορίτσι που ρίχνει το Instagram

Nude Yoga Girl: το κορίτσι που ρίχνει το Instagram

|

Mυστηριώδες κορίτσι έχει εμπνεύσει τις γυναίκες όλου του κόσμου (σ.σ. 670.000 ακόλουθους), ανεξαρτήτως βάρους και σωματότυπου, να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους κάνοντας γιόγκα γυμνές, ως έναν τρόπο για να αγαπήσουν το σώμα τους.

Μπορεί ένα απλό κορίτσι να προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο; Ναι και όχι γιατί είναι γυμνό… Η γιατί κάνει yoga όπου μπορεί ο καθένας να φανταστεί… Αλλά γιατί έχει δώσει το δικαίωμα σε όλες τις γυναίκες να απελευθερωθούν να αγαπήσουν το σώμα τους και να αθληθούν και πάλι…. Και αυτό είναι το μυστικό της …ανώνυμης κοπέλας (δεν έχει αποκαλύψει τη ταυτότητά της) και έχει

συγκεντρώσει περισσότερες από 670.000 ακόλουθους στο Instagram τα τελευταία δύο χρόνια που ποστάρει γυμνές της φωτογραφίες την ώρα που κάνει γιόγκα.

Οι φωτογραφίες του 26χρονου μοντέλου, που υπογράφει με το ψευδώνυμο Nude Yoga Girl, έχουν εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν το παράδειγμά της υπό το hashtag NYGyoga.

Τον πρώτο μήνα που άρχισε να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram, η γυμνή κοπέλα συγκέντρωσε περίπου 33.000 οπαδούς. Εκτός από τις φωτογραφίες της, γράφει και μακροσκελείς λεζάντες, στις οποίες μιλά για τις δικές της δυσκολίες να δεχτεί ορισμένες πτυχές του σώματός της που αντιπαθεί, όπως το ύψος της.

 «Ο λογαριασμός είναι ανώνυμος, αλλά θέλω να είμαι πολύ κοντά στους οπαδούς μου και προσπαθώ να το κάνω με τις λεζάντες μου» δήλωσε το μοντέλο σε συνέντευξη μέσω e-mail στο περιοδικό The Cut, ενώ αποκαλύπτει πως τα αγγλικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα

Το γυμνό κορίτσι άρχισε να τραβά φωτογραφίες σε ένα μικρό στούντιο στο σπίτι της, με τη βοήθεια του συντρόφου της.

Από τότε πειραματίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες και ενώ αρχικά οι φωτογραφίες της ήταν όλες ασπρόμαυρες, άρχισε στη συνέχεια να ανεβάζει και έγχρωμες φωτογραφίες.

Το μοντέλο λέει ότι χρησιμοποιεί photoshop μόνο για να αφαιρέσει ορισμένα στοιχεία που είναι αντίθετα στους κανόνες του Instagram, όπως οι θηλές.

Οι φωτογραφίες αυτές την βοήθησαν να συνδυάσει το πάθος της για τη φωτογραφία με την πρακτική της γιόγκα και της επέτρεψε να μιλήσει για το δικό της ταξίδι στην εξερεύνηση του σώματός της.

 «Το μεγαλύτερο θέμα μου στο παρελθόν ήταν ότι έβλεπα διαρκώς λάθη στο σώμα μου και αυτό με έκανε να αδυνατώ να αγαπήσω το σώμα μου» δήλωσε στο The Cut.

 «Η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει σημασία – ο καθένας μπορεί να δει τα λάθη του και νιώθει πως δεν είναι ευτυχισμένος με το σώμα του. Με το λογαριασμό μου θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι είναι πολύ όμορφοι και ικανοί να κάνουν εκπληκτικά πράγματα με το σώμα τους».

Η γιόγκα τη βοήθησε να αγαπήσει το σώμα της και θέλησε να ενθαρρύνει κι άλλους να πειραματιστούν ώστε να βιώσουν τα ίδια οφέλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησε ένα hashtag ώστε κι άλλοι να μπορούν να μοιράζονται τις δικές τους γυμνές φωτογραφίες την ώρα που κάνουν γιόγκα.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν