Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΙστορίεςΟι κακοί ...γείτονες και η... κάλυψη (video)

Οι κακοί …γείτονες και η… κάλυψη (video)

|

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΟ Θήρας κου Σπυριδάκη περί “κακών γειτόνων” και “παρέμβαση Πανναξιακού…” – Τι απαντάει ο Πανναξιακός 

Το παιχνίδι κυπέλλου Μαρκόπουλο – ΑΟ Θήρας αποτελεί παρελθόν όμως όπως αποδείχτηκε άνοιξε πληγές καθότι είχαμε έντονο παρασκήνιο και όπως αποκαλύπτεται κάποιοι – σύμφωνα με τον ΑΟ Θήρας – έκαναν παρεμβάσεις ώστε να γίνει με κάθε κόστος το παιχνίδι. Μάλιστα ο κος Σπυριδάκης – αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας – σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV μίλησε για αρκετές ομάδες που έκαναν παρέμβαση αλλά ονόμασε μόνο Πανναξιακό και Αρη Θεσσαλονίκης όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο που παραθέτουμε. Το παράξενο είναι ότι ενώ οι δηλώσεις αυτές έγιναν χθες το μεσημέρι, μερικές ώρες νωρίτερα, /όπου σύμφωνα ε την ιστοσελίδα volleynees.gr ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κος Κατσιούρας στη διάρκεια της κλήρωσης για τους «8» είχε αναφερθεί στο θέμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού όπου ανάμεσα στα άλλα μίλησε για καταστρατήγηση των κανονισμών και της προκήρυξης, αφού θεωρούσε ότι ο ΑΟ Θήρας έπρεπε να μηδενισθεί, επειδή δεν ήρθε στην Αττική με πλοίο, όπως έπραξε ο Πανναξιακός. Και οι της ΕΟΠΕ παραδέχτηκαν off the record ότι κακώς δεν μηδενίσθηκε η ομάδα της Σαντορίνης. Mόλις μάλιστα ο νικητής του αγώνα Μαρκόπουλο-ΑΟ Θήρας κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκο στην Κυψέλη, στράφηκε προς τον Απόστολο Οικονόμου και μίλησε για “θεία δίκη”.

Οπότε η απορία είναι προς τον κ. Σπυριδάκη γιατι δεν αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και μίλησε για τον Πανναξιακό και τον Αρη; Και βέβαια με τη δήλωσή του περί «εχθρών στη γειτονιά» ουσιαστικά φωτογραφίζει τον Πανναξιακό λόγω του ότι είναι και οι δύο ομάδες στην ίδια κατηγορία εκτός κι εάν εννοεί και τον Φοίνικα Σύρου (εντός Νομού) ή το Ρέθυμνο που είναι στη Κρήτη. Η γειτονιά βλέπετε είναι πολύ μεγάλη μερικές φορές.

Η απάντηση

Και η απάντηση από τον Πανναξιακό που θίγεται άμεσα ήρθε από τη διοίκηση της ομάδας που δεν κρύφτηκε αλλά μίλησε για όλα και ουσιαστικά προκαλεί τον κο Σπυριδάκη να αποδείξει τα λεγόμενά του περί «κακών γειτόνων» αλλά και να πει ποιες είναι οι άλλες ομάδες εκτός κι εάν φοβάται μην ανοίξουν οι …ασκοί του Αιόλου.
Διαβάστε την επίσημη απάντηση του προέδρου του Πανναξιακού κ. Σταμάτη Καπίρη

«Για τις ανακριβείς δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΟ Θήρας, κ. Σπυριδάκη απαντούμε ότι καλό θα ήταν να ενημερώνεται καλύτερα πριν βγει δημόσια να κατηγορήσει τον Πανναξιακό καθώς είναι πολύ «μικρός» ώστε να πιάνει στο στόμα του τον ιστορικό σύλλογό μας.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ο Πανναξιακός εξέφρασε τα παράπονα του στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) κ Μαυρομάτη, ερωτώντας τον γιατί να υπάρχουν ομάδες «δύο ταχυτήτων» στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Πως γίνεται η μία ομάδα να αναβάλει τον προγραμματισμένο αγώνα της και να κλείνει εισιτήρια με την ryan-air καθώς χορηγός της είναι η Aegean με την απεργία να έχει ανακοινωθεί αρκετές ημέρες πριν και ενώ την Τετάρτη το απόγευμα (3/2/16) αναχώρησε πλοίο προγραμματισμένο στις 15:30 από το λιμάνι της Σαντορίνης. Και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει αεροπορικά ενώ υπήρχε πλοίο και να επικαλεστούμε την απεργία της ΠΝΟ και της ΟΣΥΠΑ και στο τέλος να ζητήσουμε αναβολή, παρόλα αυτά για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην διεξαγωγή της διοργάνωσης ταξιδέψαμε το πρωί της Τετάρτης ώστε ο σύλλογος να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του. Ερωτούμε τον κ. Σπυριδάκη, μήπως κάτι άλλο ήθελαν να αποφύγουν?

Με την πλειοψηφία των αθλητριών μας να έχουν πρόβλημα υγείας (γαστρεντερίτιδα) θα είχαμε κάθε συμφέρον  να ζητούσαμε (και να παίρναμε) αναβολή του αγώνα, δεν το πράξαμε, ούτε καν το αναφέραμε. Αναφερόμαστε στον αγώνα κυπέλλου που αγωνίστηκε η ομάδα μας με τον Παναθηναϊκό και όχι τον αγώνα πρωταθλήματος της 15ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω απεργίας της ΠΝΟ και όχι με υπαιτιότητα δική μας λόγω γαστρεντερίτιδας όπως ισχυρίστηκε στη συνέντευξή του ο κ. Σπυριδάκης.

Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε επίσης, αναβολή για τον αγώνα μας στην Θεσσαλονίκη με τον Αίαντα Ευόσμου λόγω των μπλόκων που γίνονται στη συμπρωτεύουσα από τους απεργούς – αγρότες κλείνοντας τους δρόμους από και προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ακόμα μία φορά πράξαμε με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ταξιδέψαμε με την ΤΡΕΝΟΣΕ ταλαιπωρώντας τις ήδη εξαντλημένες αθλήτριες μας με επιπλέον 6ωρο ταξίδι, παρά το ότι είχαμε κάνει ήδη κράτηση με την aegean  ώστε να ταξιδέψουμε αεροπορικώς.

Εκφράσαμε τα παράπονά μας στον κ. Μαυρομάτη καθώς σε αντίστοιχη περίπτωση σε αγώνα πρωταθλήματος και ενώ μόλις είχε αρθεί απαγορευτικό απόπλου πλοίων υποχρεωθήκαμε από την ομοσπονδία να ταξιδέψουμε με 9 μποφόρ(!!!!) λαμβάνοντας την απάντηση πως «εφόσον αποπλεύσει καράβι, υπάρχει τρόπος να ταξιδέψουμε και αν δεν το κάνουμε θα μηδενιστούμε!»

Ο Πανναξιακός όπως πάντα τυπικότατος στις υποχρεώσεις του, αναγκάστηκε και ταξίδεψε με 9 μποφόρ Νοτίων ανέμων το πρωί της ίδιας ημέρας με την διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα καθώς πάντα στις προτεραιότητες του συλλόγου μας είναι η ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος και των θεσμών της ομοσπονδίας γενικότερα.

Ο κ. Σπυριδάκης στα παράπονά του στην συνέντευξη που μεταδόθηκε αναφέρει σκοπίμως τα ονόματα του Πανναξιακού και του Άρη Θεσσαλονίκης αλλά δεν αναφέρει καμία άλλη ομάδα που εξέφρασε και αυτή αντιρρήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του ΑΟ Θήρας. Τι θέλει να κρύψει ή να καλύψει ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Σαντορίνης? Μήπως δεν τις αναφέρει γιατί φοβάται πως θα ανοίξουν οι… ασκοί του Αιόλου?

Υπενθυμίζουμε στον κ. Σπυριδάκη πως καλό θα ήταν πρώτα να ενημερώνεται και μετά να δίνει συνεντεύξεις κατηγορώντας τον Πανναξιακό, γιατί εκτίθεται. Ο Πανναξιακός ΔΕΝ έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα στο νησί μας και στην έδρα μας, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας καθώς πολύ πρόσφατες ανακοινώσεις «φιλοξενούμενων» στην Σαντορίνη δηλώνουν το αντίθετο. Για τον σύλλογο μας δεν θα καταφέρει να βρει ούτε μία ομάδα που να μην έχει να πει μόνο καλά λόγια για την φιλοξενία μας και τον σεβασμό μας στους θεσμούς και στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Αν ψάξει, θα βρει μάλιστα και αρκετές ευχαριστήριες ανακοινώσεις από συλλόγους που απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία μας.

Εκφράσαμε τα παράπονα μας στον πρόεδρος της ομοσπονδίας σαν Πανναξιακός ΑΟΝ και όχι σαν μέλος της τριμελούς επιτροπής που αποτελείται από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Πανναξιακό,  ζητώντας ίση μεταχείριση προς όλους τους συλλόγους χωρίς εξαιρέσεις, καθώς η ομάδα του Α.Ο. Θήρας έπρεπε να μηδενιστεί και να αποκλειστεί από τον θεσμό του κυπέλλου, βάση κανονισμών.

Προκαλούμε τον κ. Σπυριδάκη να μας πει ποιος του είπε από την ομοσπονδία ότι έχει εχθρούς στη γειτονιά του και φυσικά να μας το αποδείξει. Προκαλούμε τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ ή οποιονδήποτε άλλο υπάλληλο της ομοσπονδίας να μας διαψεύσει αν πράξαμε κάτι διαφορετικό. Εμείς σαν σύλλογος κοιτάζουμε μόνο το καλό της ομάδας μας και τίποτα περισσότερο. Το καλύτερο που μπορεί ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας είναι να μας παρακολουθεί να να παραδειγματίζεται από τον Πανναξιακό και να ακολουθεί καθώς μόνο αυτό γνωρίζει καλά.

Ο Πανναξιακός δεν «κουβαλάει» κόμπλεξ απέναντι σε καμία ομάδα του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα απέναντι στον ΑΟ Θήρας που θεωρούμε γειτονικό και φιλικό σωματείο. Επιθυμούμε την αναβάθμιση του πρωταθλήματος και αγωνιζόμαστε για αυτό.

Αν ο κ. Σπυριδάκης θέλει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λέγοντας ανακρίβειες τον αφήνουμε στον κόσμο του, αλλά αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομα του Πανναξιακού για να πετύχει τους «άγνωστους» σκοπούς του υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα