Παπαδάκος, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών

Γιάννης Παπαδάκος, ένας Ναξιώτης που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο των ΜΜΕ και του καλλιτεχνικού στερεώματος με τη συνέπεια και τη δουλειά του. Χαμηλών τόνων, άνθρωπος που δουλεύει πολύ αλλά με ένα μικρό ελάττωμα, αδυναμία.. λατρεύει τη Νάξο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προβάλλει. Αυτές τις ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε στη Νάξο και τράβηξε πλάνα από όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου με βασικό στόχο τη δημιουργία videoclip με όλες τις δράσεις που μπορεί κάποιος να ζήσει στο νησί της καρδιάς του. Είτε μιλάμε για τον χειμώνα, είτε για το καλοκαίρι ή την Άνοιξη. Πλάνα που θα χρησιμοποιηθούν για διαφήμιση της Νάξου το 2017 ενώ θα υπάρχουν και πλάνα από εκδηλώσεις στις Μικρές Κυκλάδες…

Η αναφορά στον Γιάννη Παπαδάκο γίνεται μα αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα http://dutchesss.queen.gr/ που φέρει την υπογραφή της Δούκισσα Νομικού. Το σημερινό άρθρο έχει τίτλο «Αυτός είναι ο σκηνοθέτης των επιτυχιών» και έχει φωτογραφία του Παπαδάκου με την Νομικού σε στάση …Selfie. Διαβάστε τι αναφέρει στο συγκεκριμένο άρθρο «Αυτό θα πει «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και βγαίνει προς τα έξω». Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε τη συγκεκριμένη φράση και σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι αρκετές φορές -για να μην πω τις περισσότερες- ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Στη δική μου περίπτωση βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να λέω ψέματα. Δηλαδή δεν γίνεται να περνάω χάλια και να λέω ότι περνάω υπέροχα και το πρόσωπό μου να μην είναι... ξινισμένο!

Στη φωτογραφία είμαι μαζί με τον Γιάννη Παπαδάκο, τον σκηνοθέτη των καλύτερων ελληνικών video clips - και όχι μόνο. Πρόσφατα κάναμε γυρίσματα για μια καινούργια τηλεοπτική διαφήμιση και σύντομα έρχονται και άλλα ωραία νέα! #Staytuned #Bigprojectsarecoming #Shhh #excited»