Παπαδάκος - Σωτηροπούλου σε "καυτή" συνεργασία (vid)

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά όχι μόνο της Show buzz αλλά πρώτα και καλύτερα της Νάξου. Είναι δικό μας παιδί. Έχοντας ανδρωθεί εδώ στο «νησί της Αριάδνης» είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να προβληθεί η Νάξος με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές. Οι μεγαλύτεροι τον γνώρισαν ως μαθητή του σχολείου. Ως ένα παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες με τη δική του μπάντα (Alter Ego) και με προδιάθεση να φύγει από τα στενά όρια ενός νησιού γρήγορα άνοιξε τα φτερά του. Και σήμερα, στα 35 του χρόνια (34 είναι αλλά ως large άνδρας όπως λέει) θεωρείται ο καλύτερος σκηνοθέτης video clip στην Ελλάδα. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει ούτε να …κοιμηθεί. Οι προτάσεις είναι συνεχόμενες και έως τώρα την τρέχουσα περίοδο έχει γυρίσει περίπου 60 (!!!) video clip.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νάξο. Για τις καθιερωμένες διακοπές του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθεται. Δεν μπορεί άλλωστε. Και έτσι κάνει διάφορες δουλειές ή κλείνει συνεργασίες για την επόμενη περίοδο. Σε κάποιο διάλειμμα τον πείσαμε να περάσει από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107.5 και εκεί προχώρησε σε ουκ ολίγες αποκαλύψεις.

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Από το γεγονός ότι η μητέρα του Ρένα είναι καταπληκτική μαγείρισσα με ειδικότητα στην ψαρόσουπα με τον Κώστα Δόξα να έχει γίνει μόνιμος φιλοξενούμενος του σπιτιού;

Από το γεγονός ότι ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας αλλά δεν ήταν και ο καλύτερος μαθητής, έριξε τα στάνταρ του, πέρασε στο ΤΕΙ Αθήνας και το άφησε γιατί μισούσε τις …καταλήψεις;

Από το γεγονός ότι από τα 13 του χρόνια δούλευε τα καλοκαίρια έχοντας αλλάξει αρκετές δουλειές ανάμεσά τους και υπάλληλος σούπερ μάρκετ ώστε να έχει μία γενικότερη εικόνα τονίζοντας «έγινε ολοκληρωμένος άνθρωπος και αυτό με έχει βοηθήσει σημαντικά στη δουλειά μου ως σκηνοθέτης σήμερα»

Στο γεγονός ότι κάνει και Video Clip που δεν τον εκφράζουν απόλυτα αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του κάθε φορά γιατί ως επαγγελματίας που ζει μόνο απ αυτό θα πρέπει να σκεφτεί όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και μία ομάδα ανθρώπων που ζουν μέσα από τις δουλειές του Παπαδάκου;

Αποκάλυψε μικρά και ανομολόγητα έως σήμερα μυστικά: ότι είναι ψώνιο, ότι είχε πάρει μέρος στο fame Story στα 19 του χρόνια μαζί με Νίνο, Ασπα και Έλενα Παπαϊωάννου αλλά προτίμησε να αφήσει την δόξα γι αυτούς.

Τόνισε όμως ότι είναι καλός τραγουδιστής, ότι είχε δική του μπάντα τους Alter Ego όταν ήταν στη Νάξο ενώ ειδικά στο μπάνιο τα …σπάει.

Θεωρεί ότι είναι πάντως καλύτερος Dj απ’ ότι σκηνοθέτης με εμπειρία άνω των 12 ετών στα Deck και αποκάλυψε πως βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες ως κεντρικό πρόσωπο του Video Clip της Αμαρυλλίς «ε.. έπρεπε να βρεθεί κάποιος γιατί θα χάναμε το φως της ημέρας» δήλωσε γελώντας και πρόσθεσε «η Αμαρυλλίς με είχε επιλέξει ως συμπρωταγωνιστή της από τη πρώτη στιγμή και απλά έκαιγε τους άλλους»

Αναφέρθηκε και στα γυρίσματα που κάνει για τη προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά άφησε για το τέλος το καλύτερο:

Ότι από τον Νοέμβριο θα είναι στο πλευρό της Τόνια Σωτηροπούλου. Μετά τη συνεργασία τους για τα γυρίσματα Video Clip του Ρώσου τραγουδιστή Σεργκέι Λαζάροφ, οι ματιές τους συναντήθηκαν και θα είναι μαζί… Ο Γιάννης Παπαδάκος θα αναλάβει το γύρισμα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του (από τη Village) με βασικό θέμα την ανάδειξη του προβλήματος της αρχαιοκαπηλίας. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Μήλο και βασική πρωταγωνίστρια θα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται και οι Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Κοτανίδης και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Οπότε έως τότε υπομονή

Ακούστε όμως τη συνέντευξη… Είναι το λιγότερο απολαυστική. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News