Πένυ Ρόγκα: "Ο Παναθηναικός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή "

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα της στο facebook αποχαιρετά την ομάδα που αγάπησε, και τους φίλους της εκεί. 

Δείτε τι ακριβώς έγραψε:

"Μετά από 3 πανέμορφα χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ομάδα που μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου και με αγκάλιασε και αγάπησε όσο κανένας άλλος. Η ομάδα και ο κόσμος της πίστεψαν σε μένα και είδαν κάτι στο πρόσωπό μου. Με έκαναν να νιώσω ότι τους γνωρίζω χρόνια , έγιναν το δεύτερό μου σπίτι. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις αλλά πάντα ήμασταν ένα , μια οικογένεια. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Οι συνθήκες όμως με αναγκάζουν να φύγω και να παίξω για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς , μια αξιόλογη ομάδα με τους δικούς της στόχους. 
Εύχομαι οι δρόμοι μας, εμένα και του Παναθηναϊκού να χωρίσουν προσωρινά και κάποια στιγμή να έχω ξανά την τιμή να φορέσω αυτή την φανέλα και να καταφέρω να τελειώσω ότι δεν κατάφερα αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί ο Παναθηναϊκός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή πουθενά αλλού. 
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει κάτι σε μένα κ στις συμπαίκτριες μου. Δεν θα τους ονοματίσω ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι και πόσο τους εκτιμώ. 
Εις το επανιδείν..."

facebook.png

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.greekvolley.gr
 

Όνομα: Ρόγκα Πέννυ

Ημερ. Γέν. 04.07.1987

Τόπος Γέν. Θεσσαλονίκη

Ύψος 167 cm

Βάρος 63 kg

Θέση Λίμπερο

Spike  278 cm

Block 270 cm

Ομάδες:

2017-18 Ηρακλής Κηφισιάς

2014-17 Παναθηναϊκός

2012-14 AEK

2011-12 Ηρακλής Κηφισιάς

2007-10 Άρτεμις Κορυδαλλού

2005-07 Ολυμπιακός

2001-05 Εαρινός 

Διεθνείς Συμμετοχές (Ελλάδα):4