Ρόουζ μου το υπόσχομαι, θα σ' αγαπώ

Ένα ερωτικό γράμμα. Μία θάλασσα που λειτουργεί ως ..ταχυδρομείο για να ενώσει δύο ερωτευμένες ψυχές και το διαδίκτυο που αναλαμβάνει πλέον δράση για να τους βρει και κυρίως να παραδώσει το γράμμα. Μία ιστορία που φέρνει στο μυαλό όλων τον έρωτα του Τζακ της Ρόουζ από τον «Τιτανικό» ή την ταινία «Χαμένες Αγάπες» με τον Κέβιν Κόστνερ και Ρόμπιν Ράιτ με την τελευταία να υποδύεται την δημοσιογράφο Τερέζα Οσμπορν που μέσω ενός γράμματος σε μπουκάλι αναζητεί τον αποστολέα του και τον βρίσκει στο πρόσωπο του Κόστνερ….

Τώρα, ένας δημοσιογράφος σουηδικής εφημερίδας έγινε μάρτυρας σε έναν  έρωτα που έμελλε η θάλασσα και η προσφυγιά να χωρίσει τους δύο ερωτευμένους με σημείο αναφοράς όμως την Σάμο. Ο δημοσιογράφος Erik Wiman βρήκε το γράμμα μέσα σε μια αδιάβροχη τσάντα ενώ κοιτούσε αν προσεγγίζουν και άλλες βάρκες με πρόσφυγες το ελληνικό νησί. "Στην αρχή πίστεψα ότι θα μπορούσε να είναι μήνυμα από έναν από τους διακινητές και ότι θα μπορούσα να βγάλω μια καλή ιστορία, αλλά όταν το μεταφράσαμε, μείναμε έκπληκτοι διαβάζοντας ένα όμορφο ποίημα γραμμένο από έναν νεαρό άντρα σε μια νεαρή κοπέλα".

Ο δημοσιογράφος παραθέτει ένα μικρό απόσπασμα, ελπίζοντας οι δύο νέοι να τον συγχωρήσουν. ''Αγαπημένη μου Rose, σου υπόσχομαι ότι θα σ 'αγαπώ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής μου. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα αφήσω τίποτα να μας χωρίσει ό,τι και αν συμβεί'. Είναι υπέροχη όταν γελά. Όταν με κάνει να αισθάνομαι ζήλια. Όταν φτιάχνει τα μαλλιά της. Όταν με φιλά» Η σουηδική εφημερίδα 'Aftonbladet' αναζητά τόσο τον άνδρα που έγραψε την ερωτική επιστολή, τον Hamody, όσο και τον αποδέκτη της, τη Rose.

Το γράμμα του Hamody, που είναι γραμμένο στα αραβικά, βρέθηκε στη Σάμο στις 29 Οκτωβρίου. "Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν που το έγραψε ή για την κοπέλα στην οποία απευθύνεται. Είναι όμως σίγουρο ότι έχει μεγαλύτερη αξία για εκείνους που αναγκάστηκαν να αφήσουν μια ζωή πίσω τους, προσπαθώντας να ξεκινήσουν μια καινούρια σε ένα άλλο μέρος του κόσμου. 'Ίσως να είναι μαζί τώρα πια.. Ίσως και όχι. Για αυτό ζητάμε τη βοήθεια των αναγνωστών, εάν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν μαζί μας'', σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας.

Με πληροφορίες: Newsit.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News