"Στην Νάξο γνώρισα αυθεντικούς ανθρώπους"

H Σίσσυ Αποστολίδου μπορεί να πέρασε στη Νάξο μόνο μία σεζόν, στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, αλλά αγάπησε και αγαπήθηκε από όλο το νησί. Ο αυθεντικός της χαρακτήρας, το αστείρευτο χιούμορ της αλλά και η "γκρίνια" της  πολλές φορές για ασήμαντα πράγματα την έκαναν μία ξεχωριστή μορφή στην ομάδα και στο νησί.

Αθλητικά, αγωνίστηκε ως ακραία, μπορούσε να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα και σαν λίμπερο, και υπερηφανευόταν σε κάθε ευκαιρία ότι μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και σαν διαγώνια αν χρειαστεί... (αλλά το χαμηλωμένο σπορ σασί της ύψους 175 εκ την εμπόδιζε παρά το πείσμα της).

Φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Αίαντα Ευόσμου, μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τον Πανναξιακό. Επαναπατρίστηκε στη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα στη Νάξο έζησε μεγάλες στιγμές.

Όπως την απόκτηση (επιτέλους) του πτυχίου της που πανηγυρίστηκε δεόντως με... χαρακτηριστικό μπλουζάκι.

Λίγο πριν την είσοδο του 2017 η Σίσσυ, μαζί με την πρώην συμπαίκτρια της στη Νάξο Ειρήνη Κελεσίδου και ακόμα δύο αθλήτριες της Θεσσαλονίκης ( την Μαριλένα Δραγουμάνου των Μακεδόνων Αξιού και της Άννας Καλαντάτζε της Ελπίδας Αμπελοκήπων) φωτογραφήθηκαν για την έντυπη εφημερίδα ARENA PRESS και είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν στην μνήμη τους και να πουν δυο λόγια για την χρονιά που φεύγει.

Η Σίσσυ Αποστολίδου είπε χαρακτηριστικά: "Σχολείο για μένα το 2016".

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το απόσπασμα...

Η Σίσσυ Αποστολίδου μετά από ένα χρόνο στη Νάξο όπου αγωνίστηκε με τον Πανναξιακό, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Αίαντα Ευόσμου. Η ίδια θυμάται πως ήταν το 2016 για εκείνη:

-Το 2016 ήταν μία χρονιά σχολείο για μένα και από το σχολείο δεν πετάς τίποτα. Γνώρισα αυθεντικούς ανθρώπους, μοιράστηκα εμπειρίες και έντονα συναισθήματα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Σίγουρα τα ευχάριστα μένουν περισσότερο, αλλά τα λιγότερο ευχάριστα είναι αυτά που χρησιμοποιούμε ως οδηγό για ότι έπεται.

Όσο για το τι εύχεται για το νέο έτος? Κοινότοπο αλλά το σημαντικότερο:

-Για το νέο έτος εύχομαι υγεία, σωματική και ψυχική. Επίσης, αυτά τα Χριστούγεννα ας είναι η αρχή για ότι επιθυμεί ο καθένας περισσότερο, είτε αυτό είναι κάτι υλικό, είτε ένας άνθρωπος, είτε μία κατάσταση. Να πλησιάσουμε τις επιθυμίες μας λίγο πιο κοντά μέσα στο νέο έτος, να χαμογελάμε περισσότερο, να αγαπάμε, να το δείχνουμε, να είμαστε λίγο πιο... άνθρωποι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News