Τιμή στους ναξιώτες αθλητές

Αξιέπαινη κίνηση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας προχώρησε στη βράβευση του Βασίλη Μουράτου για την επιτυχία του να κατακτήσει με την Εθνική Εφήβων το Χρυσό μετάλλιο στο Ευρομπάσκετ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Βόλο. Ο Βασίλης Μουράτος κατάγεται από την Μονή της Νάξου από τη μητέρα του (το γένος Κοντοπίδη) βρέθηκε εδώ για μερικές ημέρες ώστε να ξεκουραστεί και ο Δήμος άδραξε την ευκαιρία… Ο 18χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού πέρασε τη πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου και συναντήθηκε τόσο με τον Δήμαρχο κ. Μαργαρίτη όσο και τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Γιάννη Τσολάκη, όπου είχαν μία πολύ ένθερμη συζήτηση επί επίκεντρο τα αθλητικά δρώμενα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Τσολάκης απηύθυναν θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και ευχήθηκαν στον νεαρό αθλητή πάντα διακρίσεις και επιτυχίες. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Νάξο η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Εφήβων δύο αθλητών που κατάγονται από το νησί μας, του Βασίλη Μουράτου και του Μιχάλη Λούντζη. Η συμμετοχή τους καθώς και η συμβολή τους στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο μας κάνει όλους υπερήφανους. Ως Έλληνες σας ευχαριστούμε για το μετάλλιο αυτό» δήλωσε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ευχόμενος καλή σταδιοδρομία και πολλές διακρίσεις.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Μιχάλης Λούντζης (17χρονος γκαρντ που ανήκει στον Πανναξιακό) έχει καταγωγή από τη Κόρωνο, λόγω της μητέρας του Κατερίνας Μαγγιώρου (του Μιχάλη του Μαγγεροέργη).