τιμητική εκδήλωση για Ρούλα Μπράουν

Η Ρούλα Μπράουν μπορεί να έχει ένα όνομα που μοιάζει …ξενικό αλλά είναι πιο Ναξιώτισσα από όλους εμάς. Και επί 25 συναπτά έτη παλεύει μέσα από τα ραδιοκύματα (αλλά και την έκτακτη συνεργασία της με τον έντυπο τοπικό Τύπο όπως η Κυκλαδική) να μεταφέρει σε κάθε γωνιά της Νάξου και των Κυκλάδων την σωστή και έγκυρη είδηση. Και οι άνθρωποι που διοργανώνουν το Φεστιβάλ Νάξου προχώρησαν σε μία ιδιαίτερα τιμητική κίνηση, να διοργανώσουν την Κυριακή 9 Αυγούστου μία μικρή γιορτή στο Πύργο Μπαζαίου προς τιμή της Μπράουν…

 

Τι αναφέρει η σχετική πρόσκληση;

"Η Ρούλα Μπράουν για 25 συνεχή χρόνια υπηρετεί την δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες , με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό.  Δημιούργησε τον ραδιοσταθμό ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM τοποθετώντας τη Νάξο και τις Κυκλάδες στη φυσική γεωπολιτική τους θέση, την Μεσόγειο. Οραματίστηκε και κυρίως έκανε πράξη την έγγυρη δημοσιογραφική ενημέρωση, την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών.

Ως Φεστιβάλ Νάξου αισθανόμαστε τις προσπάθειες μας συγκενικές, κατανοούμε τον μόχθο αλλά και την ικανοποίηση που εμπεριέχει το εγχείρημα της.

Θέλουμε για το λόγο αυτό,  να εκφράσουμε μαζί με άλλους συλλογικούς φορείς,  συνεργάτες,  πρόσωπα και φίλους, δημόσια την ευαρέσκεια  και τον θαυμασμό μας προς την Ρούλα και το έργο της και να την βεβαιώσουμε ότι τίποτα απ’ όσα προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει δεν πάει  χαμένο.

Ας της δώσουμε όλοι μαζί τις πιο εγκάρδιες ευχές μας, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στην υγειά της την Κυριακή 9/8, ώρα 21:00, στον Πύργο Μπαζαίου".

Προλογίζει ο Μάριος Βαζαίος.

Παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Χαιρετισμούς απευθύνουν οι κ.κ. Μανώλης Μαργαρίτης (δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων), Γιάννης Μαργαρίτης (έπαρχος Νάξου και αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου) και Θέκλα Κίζη (γιατρός).

Για την σχέση της τιμώμενης με το Φεστιβάλ Νάξου μιλάει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Στέλιος Κρασανάκης.

Θα ακολουθήσει μουσική και φιλικό κέρασμα, προσφορά των KORRES | ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ | ΚΙΤΡΟ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ | STAR OF MESOGEIOS.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News