Τζόκερ: στην Κέρκυρα με 3 ευρώ κέρδισε 1.6 εκατ ευρώ

Αυτή τη φορά το τζόκερ χαμογέλασε στους κατοίκους ης Κέρκυρας και δη σε έναν…. Κι αυτό γιατί με μόλις 3 ευρώ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα.

Η κλήρωση του τζόκερ (1855) το βράδυ της Κυριακής (22/10) ανέδειξε ένα νέο εκατομμυριούχο από την Κέρκυρα. Ο λόγος για τον υπερτυχερό που κέρδισε μόνος το ποσό που είχε μαζευτεί στην πρώτη κατηγορία (5+1) και πλέον κάνει άλλα σχέδια για το μέλλον. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Απόστολου Πολυχρονίου στην οδό Κωνσταντά 13 στην Κέρκυρα και πλέον όλοι αναζητούν το μεγάλο τυχερό του Οκτώβρη.

Όπως βλέπουμε στη διαλογή του ΟΠΑΠ το κόστος του δελτίου ήταν μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει πως ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα. Η κλήρωση του τζόκερ άλλαξε τη ζωή του για πάντα!

Τα στοιχεία του νικητή δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο τυχερός πράκτορας ευελπιστεί τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που τα είχε ανάγκη και με αυτά θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Στη χθεσινή κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ στη δεύτερη κατηγορία ενώ όπως είπαμε στην πρώτη είχαμε ένα και μοναδικό νικητή. Αυτόν που πήρε όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί…

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 22-10-2017 (αριθμός κλήρωσης 1855), μοίραζε περισσότερα από 1.600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1855) είναι οι εξής: 39, 14, 21, 06, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 09.

Και επειδή αναφερθήκαμε στο «αυτή τη φορά χαμογέλασε η Τύχη» να πούμε ότι πέρυσι περίπου τέτοια εποχή είχε σημειωθεί ένα απίστευτο …γεγονός. Στην κλήρωση της 6ης Νοεμβρίου 2016 είχαμε το 15ο στη σειρά τζακ ποτ στο τζόκερ αλλά είχαμε το εξής παράδοξο..

Στην πρώτη κατηγορία, όπου κληρώνονταν 11.702.305 ευρώ, δεν βρέθηκε υπερτυχερός… Στην Κέρκυρα όμως, ένας παίκτης έπαιξε πέντε φορές τα ίδια νούμερα, έπιασε το πεντάρι αλλά δεν πέτυχε το τζόκερ. Και έγινε πλουσιότερος κατά 392.432,45 ευρώ….

Συμβαίνουν αυτά δεν νομίζεται;