"Avengers: Infinity War" ήρθε και είναι εντυπωσιακό (video)

Αυτό που έρχεται απλά είναι τεράστιο…. Όταν το 2012 τα Marvel Studios σε συνεργασία με την Walt Disney Studios Motion Pictures μας παρουσίασαν το «The Avengers» όλοι σκεφτήκαμε ότι ξεκινάει κάτι διαφορετικό στο χώρο του κινηματογράφου σε συνεργασία με τα κόμικ…. Η συνέχεια; Το 2015 είδαμε το «Avengers: Age of Ultron» ενώ στη συνέχεια έρχεται η κορύφωση καθότι έχουμε πάντα ενδιάμεσα τις ταινίες όπου οι σούπερ ήρωες ξεχωριστά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους… Από τον 2014 γνωρίζαμε ότι η κορύφωση θα είναι η απόλυτη  ταινία… Avengers: Infinity War – Part 1 … Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του  2017 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς αλλά είπαμε… Είναι κάτι το ξεχωριστό. Και αυτός είναι ο λόγος που θα το δούμε σε … συνέχεια, το 2019. Κι αυτό γιατί με τους Avengers έχουμε την ένωση με τους Guardians of the Galaxy για την αντιμετώπιση του Thanos, του υπέρτατου κακού, που έχει ως μοναδικό στόχο να μαζέψει τις Infinity Stones. Ααα και βέβαια ο Thanos είναι ο κακός που από το 2012 είναι συνεχώς στο προσκήνιο αλλά ουσιαστικά χωρίς να έχει παρουσία.

Και τι βλέπουμε; Τον Captain America με μούσι… Τη Black Widow ξανθιά… Τον Spider Man με στολή α λα Iron Man; Οσο για τον Thor; Με κοντό μαλλί και ένα… μάτι. Αλλαγές… νέα δεδομένα. Και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε μας έκανε να χαρούμε και μάλιστα πολύ.  Αναφερόμαστε λοιπόν στο πρώτο trailer του «Avengers: Infinity War», της τρίτης και τελευταίας (όπως λέγεται) ταινίας της σειράς «Avengers» που ανέβασε στα ύψη τις ταινίες αυτού του είδους…

Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Vanity Fair ο Kevin Feige, το μεγάλο αφεντικό των Marvel Studios, οι επόμενες 20 ταινίες της Marvel θα είναι «εντελώς διαφορετικές» από όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, και το Infinity War δείχνει ήδη το δρόμο.

Αααα και η επίσημη ενημέρωση «Καθώς οι Avengers και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές πολύ μεγάλες για να τις αντιμετωπίσει μόνος οποιοσδήποτε ήρωας, ένας νέος κίνδυνος έχει αναδυθεί από τις κοσμικές σκιές: ο Thanos. Πρόκειται για έναν διαγαλαξιακά διαβόητο τύραννο, του οποίου ο στόχος είναι να συλλέξει και τις έξι Infinity Stones, κατασκευάσματα αφάνταστης δύναμης και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει τη διεστραμμένη του θέληση σε όλη την πραγματικότητα. Τα πάντα για τα οποία έχουν αγωνιστεί οι Avengers έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης ποτέ δεν ήταν πιο αβέβαιη".Ολοι ενωμένοι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κακό... Και εμείς στα κάγκελα από τη χαρά μας»

Να σημειώσουμε ότι μέχρι την πρεμιέρα του «Avengers: Infinity War» θα έχουμε δει το «Black Panther» που στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 15 Φεβρουαρίου. Είναι εντυπωσιακό πάντως πως μέσα σε 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα η Marvel εξαφανίζει από τον χάρτη τη Justice League, τη Wonder Woman, τον Σούπερμαν και όλους τους ήρωες της «αντιπάλου» DC.

Και για να πάρετε μία γεύση από το καστ… κρατήστε την αναπνοή σας και μετράμε: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Paul Rudd, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Peter Dinklage, Josh Brolin και κάμποσες ακόμα εκπλήξεις.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα oneman.gr