Ελλάδα: Παπαδάκος και Τσιμιτσέλης συνεργάζονται "Για Πάντα" με άρωμα και Νάξου

"Το τρίτο σκηνοθετικό μου ταξίδι στη μεγάλη οθόνη ξεκίνησε αυτές τις μέρες στους δρόμους της Αθήνας. Και αυτή τη φορά με εξαιρετικούς συνεργάτες αλλά και αγαπημένους φίλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μια ταινία εντελώς διαφορετική από τις άλλες δύο, ένα ρομαντικό δράμα που θα συγκινήσει και ελπίζουμε πως θα βρει τη θέση της στις καρδιές σας. Από 1η Ιανουαρίου στους κινηματογράφους"... Ποιος το λέει αυτό; Μα ο δικός μας Γιάννης Παπαδάκος. Ο Ναξιώτης σκηνοθέτης που μετά τα δύο Bachelor (το 2 και το 3) βρίσκεται και πάλι πίσω από τις κάμερες για μία ακόμη ταινία μεγάλου μήκους. Αφήνει πίσω του για λίγο τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα video clip και συνεργάζεται για 3η φορά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο πρωταγωνιστής (σ.σ. στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας Γερονικολού) αλλά και σε ρόλο παραγωγού.

Οσο για την ταινία; Ο τίτλος είναι "Για Πάντα" μάλιστα κυκλοφόρησε και η αφίσα και όπως διαβάζουμε στόχος είναι να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Ιανουαρίου 2020... Και μπορεί ο Γιάννης Παπαδάκος στην ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του να μην λέει και πολλά, όμως ο Τσιμιτσέλης, μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στην ιστοσελίδα enikos.gr ήταν αποκαλυπτικός... Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη στο Μοναστηράκι, θα έρθουν και στη Νάξο και τα άλλα; Από τον ίδιο .«Κάνω την παραγωγή της ταινίας μαζί με την ισχυρή Cinemonde Productions, έχω κάνει την προσαρμογή- διασκευή του σεναρίου, μια και βασιστήκαμε πάνω σε μια τούρκικη ταινία του 2008 και συμπρωταγωνιστώ με την Κατερίνα, έχοντας πλάι μας τους Όλγα Δαμάνη, Ευγενία Σαμαρά, Χάρη Μαυρουδή αλλά και πολλούς καλούς φίλους και συναδέλφους που θα κάνουν σπέσιαλ γκεστ! Πρόκειται για μια ταινία που ξεκινά ως ερωτική κομεντί και... βαραίνει στη συνέχεια μέσα από ανατροπές που γίνονται στην ιστορία!».

Ο ίδιος μας δίνει μια πρώτη... γεύση της ταινίας του «Ο Πέτρος και η Ζωή που παίζουμε εγώ με την Κατερίνα, είναι άνθρωποι διαφορετικών καταβολών που ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Ο άστατος Πέτρος βρίσκει στη Ζωή μια ηρεμία που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, μα κάποια στιγμή ασφυκτιά από τη σχέση τους, βγαίνουν προβλήματα τα οποία τη... θαμπώνουν και... μέχρι εκεί θα σου πω! Δεν θα σου προδώσω και την γερή ανατροπή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ικανότατος Γιάννης Παπαδάκος και 10 Ιουνίου ξεκινάμε τα γυρίσματά μας! Τότε θα έχω τελειώσει και με τον πρώτο κύκλο προβών του Από Σμύρνη... Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, που θα επανέλθει του χρόνου, για να ρίξω όλο το βάρος μου στην ταινία η οποία θα γυριστεί σε Αθήνα και Νάξο. Έχω... μαραθώνιο να τρέξω αλλά χαίρομαι που κάνω πράγματα που αγαπώ πολύ!».

Και με την Κατερίνα, δεν μπόρεσα να μη συμπληρώσω εγώ «Και με την Κατερίνα» [γελά].Εννοείται αυτό!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News