Επιστροφή με διπλό ..χτύπημα

Μπαίνουμε στο χειμώνα και το Cine Naxos ανοίγει τις πύλες του με …διπλό επεισόδιο ώστε να υποδεχτεί όχι μόνο τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς του φίλους. Η αίθουσα στο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» είναι έτοιμοι να μας υποδεχτεί και φέτος, με …πρεμιέρα την ταινία «ο Φύλακας της Μνήμης» ταινία του Φίλιπ Νόις με πρωταγωνιστές τους Μέριλ Στρίπ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τζεφ Μπρίτζες, Τείλορ Σουίφ και Κέιτι Χολμς . Είναι ταινία Επιστημονικής φαντασίας, είναι κατάλληλο για όλους και είναι βασισμένο στο βιβλίο που έγραψε η Λόις Λόουρι το 1993, το «Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» που έρχεται για να ταρακουνήσει το νεανικό κοινό.

Ποια είναι η υπόθεση; «Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα φαινομενικά ουτοπικό κόσμο κάπου στο μέλλον, χωρίς πολέμους, διακρίσεις, πόνο και αδικίες. Βασικός ήρωας είναι ένας νεαρός άνδρας, ο Τζόνας, ο οποίος γεννήθηκε και ζει μέσα σε αυτόν τον τέλειο κόσμο. Μόνο ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας μέσα σ’ αυτή την κοινωνία, γνωρίζει τι πραγματικά συνέβαινε στο παρελθόν. Σταδιακά, ο Τζόνας, ενηλικιώνεται και σύντομα, θα μάθει ποιος είναι ο ρόλος του στην κοινωνία. Είναι εκείνος που θα επωμιστεί το βάρος της μνήμης του παρελθόντος. Ο Giver θα αρχίσει να του μεταφέρει διάφορες μνήμες τους παρελθόντος και εκείνος θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, καμιά φορά θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του».

Η ταινία θα παίζεται από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και έως την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και σε διπλή προβολή (19:30 και 22:15) Κάθε Τετάρτη όπως έχει καθιερωθεί από πέρυσι η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ.

Οσο για τους μικρούς φίλους του Κινηματογράφου; Μιλάμε για την μεταγλωττισμένη ταινία « Πώς να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας Νο 2» και θα παρουσιαστεί το Σαββατοκύριακο στις 17:00 με γενική είσοδο 5 ευρώ, που ισχύει για όλες τις προβολές των κινουμένων σχεδίων και η διάρκεια της είναι 104 λεπτά… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News