Κυκλάδες - Αμοργός: Το "Hotel Amorgos" με τον Σπύρο Δρόσο έρχεται να μας "κλέψει" τη καρδιά

Αμοργός

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης Ντάνιελ Αράντα και η Classic Film Productions ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας στην Αμοργό, το πανέμορφο νησί των Ανατολικών Κυκλάδων. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, έφτασε στο νησί αρχές Σεπτεμβρίου  με ένα διεθνές καστ αλλά και γνωστούς Ελληνες ηθοποιούς με σκοπό να δημιουργήσουν μία ταινία με βάση την Αμοργό. Αυτό το διάστημα όλοι εργάζονται με τις τοπικές αρχές, επιχειρήσεις και καλλιτέχνες σε μία προσπάθεια να στηθεί όσο γίνεται καλύτερα η ταινία... 

Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα που ξετυλίγει την ιστορία μιας γυναίκας από την Αμοργό. Ερωτεύεται έναν ξένο μουσικό, ο οποίος φτάνει στο νησί για να εργαστεί σε ένα μικρό ξενοδοχείο.

Βασική πρωταγωνίστρια είναι η Χριστίνα Σωτηρίου που θα βρίσκεται στο πλευρό του Ντάνιελ Αράντα. Ο ταλαντούχος και βραβευμένος Αμοργιανός ηθοποιός Σπύρος Δρόσος (σ.σ. τον θυμόμαστε από δεκάδες ταινίες ή σίριαλ από το 1975 έως τα μέσα της δεκαετίας του 90 όταν και "χάθηκε" και τον βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία ), θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία έχοντας σημαντικό ρόλο. Η Τίνα Αλεξοπούλου, γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια, αλλά και άλλοι ντόπιοι και γνωστοί ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν και εργάζονται για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ταινίας. 

Η προβολή και αποκάλυψη του μοναδικού Αμοργιανού τοπίου, ο τρόπος ζωής, οι παραδόσεις και ο πολιτισμός του τόπου αποτελούν σκοπό της ταινίας που εγείρει το ενδιαφέρον του κοινού με την δροσερή, συγκινιτική κα ιγεμάτη συναίσθημα ιστορία.

Ο σκηνοθέτης Ντάνιελ Αράντα στο παρελθόν εργάστηκε για έναν μεγάλο αριθμό διεθνών προβολών, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για την δουλειά του στην Ανατολική Αφρική. Εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ταινία, καθώς πιστεύει πως η ταινία εστιάζει στην εκθαμβωτική ομορφιά του νησιού, αλλά και σε μια ιστορία που  μπορεί να παρουσιάσει με τόσο ιδιαίτερο τρόπο. 

Τα γυρίσματα αναμένονται να ολοκληρωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου ενώ αναμένεται να βγει στον .. αέρα στα μέσα του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News